Domů Profil prodejce Sonka-dr
Soňa Drdlíková
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Brno, ČR
  • 185 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (60) 100%
Nadšenci: 559
Aktivita: aktivní
Prodáno: 185
Registrace: 6.2.2010
Město: Brno
Stát: ČR

Sonka-dr

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Moc Vás tu vítám Šlápnul vedle

Jsem kreativním živlem, v profesním životě se věnuji reklamní grafice (od roku 2001) a nyní jsem na rodičovské "dovolené". To ale neznamená, že zahálím. Své profesi se stále věnuji a přebytek nevyužité kreativity zhmotňuji do šperků, linorytových razítek a tvoření všeho druhu.

Druh mých tvořivých aktivit záleží na momentálním rozpoložení, na tom, co mě zrovna naplňuje a na co mám chuť, takže tu můžete nacházet šperky vytvořené technikou práškového smaltu, vymodelované z polymerových hmot fimo a cernit, ale také šperky korálkové a pak také časově náročnější šité šperky a nakonec i ručně malované náušnice na výřezy překližky apod. Pohrávám si i s ubrouskovou technikou - decoupage a objevíte zde i několik různě nakombinovaných kousků. Každý šperk je originálem ručně vytvořeným pro vlastní potěšení a budu moc ráda, pokud Vás zaujme.

Všechno ostatní, co vytvářím a "není šperk", jako například linorytová razítka, různá přáníčka apod. naleznete v profilu š.m.i.k.

prohlídka zboží profilu š.m.i.k

V případě objednávky z obou obchůdků platíte pouze jedno poštovné.
Ušetřit na poštovném můžete také při převzetí v Brně (Kohoutovice), po domluvě při osobním předání je také možné provést platbu hotovostně.

Budete-li u mě spokojeni, potěší mě kladné ohodnocení či doporučení svým přátelům. Pokud by Vašemu štěstí z mé strany cokoli bránilo, určitě se na mě obraťte prostřednictvím vnitřní pošty a věřím, že vše vyřešíme k úplné spokojenosti.

Děkuji Vám za návštěvu a přeji krásný sluníčkový den
Soňka Drdlíková {#emotions_dlg.naruc}

 

Způsob dopravy
Výrobky zasílám doporučeně prostřednictvím České pošty, pečlivě zabalené v bublinkové obálce nejpozději do 3 dnů od přijetí platby na bankovní účet. Cena poštovného a balného je 65,- Kč za celou objednávku
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Sonka-dr

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--