Domů Profil prodejce Kriss-art
  • Prodejce od r. 2018
  • Bruntál, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 2
Aktivita: -
Registrace: 26.10.2018
Město: Bruntál
Stát: ČR
Důležitá informace: VÁNOČNÍ AKCE !!!! Jeden obrázek plus jeden zdarma... Udělejte radost svým blízkým pod stromečkem a kupte jim originální malbu/kresbu na plátně či v rámu v krásném vánočním balení. Akce platí do 24.12. S pozdravem Vaše Kriss.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Kriss-art

/ Prodávající
Novinky
766963
25.11.2018 VÁNOČNÍ AKCE !!!! Jeden obrázek plus jeden zdarma... Udělejte radost svým blízkým pod stromečkem. Akce platí do 24.12. S pozdravem Vaše Kriss.

Jako člověk miluji rozum, ale jako umělec nenávidím rozumné věci. Jsem amatérská výtvarnice, narodila jsem se 24. 2. 1998 v Bruntále. Výtvarnému umění se věnuji již od dětství. Od šesti let jsem začala navštěvovat ZUŠ Bruntál, kde jsem absolvovala celý devítiletý cyklus studia. Momentálně jsem studentka oboru - Sochařství. Po dokončení studia bych se ráda dále věnovala výtvarnému oboru. Teď maluji sama a pro radost. Věřím, že existují umělci, kteří svou schopnost dovedou pozvednout až na nový umělecký směr. Ve své tvořivosti preferuji hlavně volnou ruku, nechávám se řídit pocity a emocemi. Je to pro mě útěk z reality, ze stereotypního života, vytvářím si svůj ideální svět.

Kdo je mou největší inspirací? Můj největší hrdina - otec Alois, který je pro mě Pan umělec. Je to člověk, který mě k malování dovedl, provázel mě všemi úskalími a v mnohém mě inspiroval. Pomohl mi najít krásný vztah k výtvarnému oboru. Vždy mi říkával, že největší talent je mít trpělivost.

V 13 letech jsem získala třetí místo a certifikát na celosvětové výtvarné soutěži Osvětim, stala jsem se dvojnásobnou vítězkou mezinárodní soutěže z vánoční tématikou. Účastnila jsem se i mnoha menších soutěží, kde jsem se taktéž postavila na stupínek vítězů. V roce 2016 jsem uspořádala ke svým 18. narozeninám svou první vernisáž v bruntálském divadle. Má díla však již předtím bylo možné vidět v prostorách bruntálského úřadu, galerii v klapli,  domu umění v Opavě a v Ostravě, či ve výstavních prostorách v Praze

Začátkem roku 2016 jsem se začala věnovat redaktorské práci v místních novinách, která mi velmi pomohla k námětům na nové obrazy. A stále mě nepřestává inspirovat. Ve svém volném čase se věnuji fotografování, pěstování kaktusů a zdokonalování se ve hře na klavír. Občas se i snažím uvařit.... něco jedlého.

Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými Obchodními podmínkami, a s tím, že byl poučen o možnostech odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží.

Internetový obchod je prodávajícím provozován na internetové adrese https://www.fler.cz/kb-galerie webového rozhraní (dále jen "webové rozhraní obchodu"). 

https://polar.cz/zpravy/bruntalsko/bruntal/11000005848/vystava-kristyny-stepanove-v-bruntalskem-divadle

Způsob dopravy
Obrazy zasílám prostřednictvím České pošty jako "křehkou" cennou zásilku. Objednávku odesílám do týdne od obdržení platby. Obrazy jsou pečlivě balené v bublinkové folii v krabici příslušných rozměrů. UPOZORNĚNÍ: V PŘÍPADĚ OBJEDNÁVKY VĚTŠÍHO POČTU SE CENA POŠTOVNÉHO MŮŽE NAVÝŠIT.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kriss-art

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--