Domů Profil prodejce ten okamžik
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Český Krumlov, ČR
  • 3528 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (594) 100%
Nadšenci: 1816
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3528
Registrace: 12.2.2010
Město: Český Krumlov
Stát: ČR

ten okamžik

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 Hezký den,

jmenuji se Alena a vítám Vás v mém obchodě na fleru. 

 V plném nasazení se věnuji tvorbě fotoalb na míru v různých stylech (svatební, boudoir, dětská, námořnická, aj...). Na výběr máte z mnoha již vytvořených designů, ovšem můžete mi sdělit i Vaši představu, kterou se můžeme pokusit realizovat. Součástí toho jsou i knihy hostů, blahopřání, desky na oddací list a jiné svatební nezbytnosti. 

 Alba kompletně tvořím ručně - od návrhu, řezání kartonu, přes lepení potahových materiálů až ke svazování a dokončování.

 Ti pozornější z Vás, kteří tu se mnou již nějakou dobu jsou, si jistě všimli, že se změnil nejen název mé značky, ale také kompletní design. K tomuto zásadnímu a kompletnímu rebrandingu jsem se rozhodovala dlouho. Asi 4 roky jsem si pohrávala s myšlenkou, jak moc nutné to je až k přesvědčení, že je to doslova nezbytné a asi rok z toho pracovala na konkréních nápadech a realizaci. Důvodem byly nečekané změny v životě, omlazení značky a touha dát značce nějaký smysldávající tvar a význam. Hlavní krok nastal na začátku roku 2022 a už teď vím, že ta změna byla po 10 letech existence opravdu jen prospěšná. 

 Takže se neděste, stále jsem to já, ať už mě znáte pod dlouholetým názvem L-A Photo handmade a nebo pod úplně prvním provizorním jménem, který jsem na fleru měla "Aja_Tarja". Se změnou jména se ale nic nemění na kvalitě a zpracování mých výrobků. Ba naopak... :) 

Z celého srdce děkuji za Vaši neutuchající přízeň, Alena

  

 

  • Fotoalba

Všechna naše fotoalba jsou vyrobená z tvrdého knihařského kartonu, papírů, kartonových čtvrtek a pauzovacího papíru. Na potahování používáme knihařská plátna, bavlněné látky, atlasové stuhy, krajky aj. 

Je nutné alba chránit před vlhkem, přímým a dlouhodobým slunečním světlem, prachem a lepidly na bázi vody. 

Doporučujeme alba mít na poličce či v skříňce a pravidelně je lehce otírat od prachu (buď klasickou "chlupatou" prachovkou nebo suchým hadříkem). U černých alb doporučuji použít lepící válečky na chlupy. Při šetrném použití funguje skvěle. 

Alba otírejte opatrně a lehce. Ačkoli používáme kvalitní látky i knihařská plátna, není možné je otírat vlhkým nebo mokrým hadříkem. 

  

Je nám obrovskou ctí, že se naše alba dostala nejen k velkému množství majitelů v České republice, ale vlastní je také mnoho zahraničních zákazníků a mezi nimi jsou i slavné osobnosti. :)

Naše šperky a alba se opět rozutekly do světa, nejnověji do Venezuely a Seattlu (stát Washington) - označeny oranžově.

Aktuální seznam:
Česká republika, Německo, Slovensko, Polsko, Nizozemsko (Sharon den Adel), Francie, Austrálie, Rusko, Itálie, Anglie, Finsko, Argentina (Tarja), Vietnam, Švédsko (Elize Ryd - Amaranthe), Turecko, Rumunsko, Španělsko, Bělorusko, Belgie, Kanada, Švýcarsko, Brazílie, Nepál, Venezuela, Madagaskar
USA - Illinois, Texas, Washington

 

Fotografie z předání:

Tarja

 

Kevin Chown:

 

Sharon den Adel (Within Temptation):

 

Způsob dopravy
Zásilkovna/česká pošta.

Osobní předání možné v Českých Budějovicích.

Na dobírku nezasíláme.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od ten okamžik

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--