Domů Profil prodejce Orgonity od Anaj
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Velké Němčice, ČR
  • 56 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 13
Aktivita: aktivní
Prodáno: 56
Registrace: 26.4.2019
Město: Velké Němčice
Stát: ČR

Orgonity od Anaj

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v galerii mých výrobků. 

Jmenuji se Jana (odtud můj nick "Anaj") a již delší dobu se zajímám o léčivé účinky drahých kamenů. Zaujala mě možnost jejich spojení s orgonity a odtud byl už jen krůček k výrobě vlastních orgonitových šperků.

Orgonit je předmět složený ze tří základních materiálů (pryskyřice, kov a křišťál), který má schopnost přitahovat a uspořádávat energii. Přeměňuje negativní elektromagnetické vlny na harmonickou vitální energii v souladu s přírodou.

Snažím se, aby každý můj orgonit obsahoval pokud možno co největší podíl kovových špon (čím více kovových hoblin, tím silnější orgonit). Nepoužívám umělá barviva ani třpytky. V každém mnou vyrobeném orgonitu je přírodní křišťál. Z léčivých kamenů přidávám pouze po jednom druhu, aby si každý vybral kámen podle požadovaného léčebného zacílení. Navíc určité kombinace kamenů nemusí konkrétním lidem vyhovovat. K odlévání používám epoxidovou pryskyřici, která sice není organikem ve smyslu přímého původu (na rozdíl např. od včelího vosku), ale je vhodná a funkční ve smyslu struktury uspořádání řetězců obsaženého uhlíku shodně, jako u organických materiálů přírodních.

Čím větší orgonit, tím větší výkon, a energetický dosah. Ideální bývá mít větší kus doma / v práci a menší nosit u sebe stále.

Použití orgonitu:

- transformuje negativní energii (elektrosmog vzniklý používáním veškeré elektroniky, wi-fi, mobilních telefonů, vysílačů apod.) na pozitivní

- zmírňuje nežádoucí působení patogenních zón

- podporuje a urychluje léčení nemocí

- napomáhá při relaxaci a zvyšuje kvalitu meditací

- velmi pozitivně působí na rostliny, na jejich vývoj a růst

- zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" - emoce a nálady doma, stresy v kanceláři a sociálních prostorách všeho druhu

 

 

Co je orgonit?

Orgonit je jedním z nejdůležitějších vynálezů naší doby. Je to směs organické hmoty (např. pryskyřice nebo vosku), kovových částic a křišťálu a má neuvěřitelně široké spektrum pozitivních účinků.

Tato jednoduchá, avšak jedinečně funkční kombinace funguje jako samonabíjecí a samočistící generátor orgonové energie. Hlavní funkcí orgonitu je přeměna negativních energií na pozitivní energii. Orgonit vytváří pozitivní orgonovou energii (v Indii známou jako prána, v Číně chi, v Japonsku Ki, na Havaji Mana, ve starověkém Řecku Ether atd.), která je známá svým kladným vlivem na fyzickou, duševní, emocionální a duchovní sféru života. Organická hmota v orgonitu silně přitahuje negativní energii ze svého okolí a anorganické kovové částice ji naopak odrážejí, čímž vzniká velmi rychlý a chaotický pohyb energie. Při každém odražení orgonu se zvyšuje jeho frekvence a zároveň i čistota, takže při opuštění orgonitu má mnohem vyšší frekvenci a intenzitu. Tento koloběh energie se neustále opakuje, orgonit se sám nabíjí a vybíjí, takže nevyžaduje žádnou zvláštní péči. Je zajímavé, že kladné výsledky působení orgonitů pociťují velice brzy i lidé, kteří nejsou nijak zvláště senzibilní, případně si svoji senzibilitu neuvědomují. Kladný vliv je možno pozorovat i na rostlinách a stromech. Pro tyto účely se doporučuje orgonit zakopat mírně pod povrch země a nejlépe pod strom.

Vynález tohoto materiálu je založen na objevech Wilhelma Reicha, kterému se ve třicátých letech 20. století podařilo najít vědecký důkaz pro mystickou univerzální životní energii, kterou nazval „orgon“. Také našel způsob, jak ji hromadit. Úspěšně ji využil pro léčení a manipulaci s povětrnostními vlivy, a současně prokázal, že to není metaforická nebo hypotetická síla.

Wilhelm Reich objevil, že orgon může být přítomen ve dvou protichůdných stavech - stavu pozitivního a výživného POR (pozitivní orgonové záření); a škodlivého a negativního DOR (destruktivní orgonové záření). DOR vzniká hlavně lidskými elektro-smogovými technologiemi.

V roce 1991 vytvořil Karl Hans Welz první prototyp orgonitů a jako první ho nazval. Prvním orgonitovým prototypem byla suspenze práškových kovových částic a práškovitého křišťálu v pryskyřici. Na začátku roku 2000 upravil Don Croft Welzovu formulaci s podporou manželky Carol, která svou schopností vidět energie usměrňovala další vývoj včetně využití krystalů. Použil kovové hobliny, na rozdíl od kovových prášků, a přidal celý kus křišťálového krystalu. Po mnoha experimentech bylo jasné, že orgonit je nejen schopen vytvářet životně důležitou energii, ale také změnit prakticky jakýkoli druh negativní energie na pozitivní energii.

Během procesu výroby / vytvrzování se pryskyřice v orgonitu mírně zmenšuje. Když to dělá, stlačuje a působí trvalý tlak na krystal křišťálu.Tento konstantní tlak vytváří tzv. piezoelektrický efekt uvnitř krystalu. Stručně řečeno, krystalové koncové body se polarizují elektricky.

Křišťál je považován za hlavní faktor, který přispívá k transmutaci negativních energií na pozitivní.

Orgonit vytváří pozitivní orgon a přeměňuje nesymetrické energie na vyvážený stav. Jakékoliv správně postavené orgonitové zařízení bude pracovat nepřetržitě 24 hodin denně bez nutnosti nabíjení nebo čištění. Orgonit vykazuje neuvěřitelně široké spektrum pozitivních účinků na rostliny, životní prostředí, zvířata a lidi.

Elektromagnetická pole jsou neviditelná a neslyšitelná pro lidi, ale škodlivá pro všechny živé organismy. Většina umělých elektromagnetických zařízení produkuje orgonovou energii ve svém negativním stavu (DOR). Patří sem elektromagnetické smogy vyrobené mobilními telefony, mobilní věže, bezdrátový internet, domácí elektrospotřebiče, inteligentní měřiče, vysokonapěťové vedení, rozhlasové věže atd. Orgonit zmírňuje negativní účinky elektromagnetického smogu změnou základní negativní a škodlivé orgonové energie (DOR) do vyvážené a zdravé orgonové energie.

Orgon, prána, chi, živá síla, jakkoli tomu chcete říkat, proniká celým lidským tělem. Ovlivňuje tělo, mysl a ducha. Když je vyrovnaná, přináší mír, radost, vitalitu a vyváženější a radostnější nálady.

Orgonit produkuje zdravou energii, která má stabilizující a energizující účinky na lidské bioenergetické pole (auru). Orgonit vytváří ve své bezprostřední blízkosti pozitivní prostředí. Tento "pozitivní prostor" může podporovat všechny formy osobních / duchovních rozvojových praktik, jako je např. meditace. Orgonit je také skvělý nástroj pro dobíjení a čištění léčivých kamenů.

Upozornění:

Správně vyrobený orgonit sestává z poměru 50:50 pryskyřice a kovů. To znamená, že kovy by měly naplnit celý orgonit. Orgonitová zařízení, která nejsou takto konstruována, jsou hezkou dekorací, nikoliv orgonity založenými na objevech Reicha. Jako orgonit v takovém případě funguje pouze část se šponami.

Další léčivé drahé kameny nejsou nutné, ale pokud jsou přidány, bude orgonová energie obohacena vlastnostmi těchto kamenů. Orgonit zesiluje metafyzické vlastnosti krystalů, které se používají pro jeho vytvoření.

 

Použití orgonitu:

- transformuje negativní energii (elektrosmog vzniklý používáním veškeré elektroniky, wi-fi, mobilních telefonů, vysílačů apod.) na pozitivní

- zmírňuje nežádoucí působení patogenních zón

- podporuje a urychluje léčení nemocí

- napomáhá při relaxaci a zvyšuje kvalitu meditací

- velmi pozitivně působí na rostliny, na jejich vývoj a růst

- zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" - emoce a nálady doma, stresy v kanceláři a sociálních prostorách všeho druhu

- harmonizuje prostředí a napomáhá též při relaxaci a zvyšuje kvalitu meditací

Čím větší orgonit, tím větší výkon, a energetický dosah. Ideální bývá mít větší kus doma / v práci a menší nosit u sebe stále.

Způsob dopravy
Po přijetí peněz na účet zasílám zboží přes Českou poštu. Zboží balím do krabic, menší do bublinkové obálky. Poštovné bude úměrné hmotnosti celkové zásilky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Orgonity od Anaj

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--