Domů Profil uživatele Arcenciel
  • Na Fleru od roku 2010, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 27.2.2010
Stát: ČR

Arcenciel

/ Nakupující
Profil

Vítejte v mém Fler obchůdku.

Jmenuji se Markéta a bylo mi dopřáno obrovské štěstí narodit se do rodiny báječných a hlavně velmi zručných a šikovných lidí. Trochu tohoto nadání jsem snad zdědila i já a prezentuji Vám jej zde v podobě šitých rokajlových šperků. Toto řemeslo, mezinárodně známé jako beadweaving, je již více než rok má velká láska a vášeň, ke které usedám v každé volné chvilce a často i ve chvilkách, které by vůbec volné být neměly.

Mým nejoblíbenějším druhem šperků, které z tisíců droboučkých korálků vyrábím, jsou náramky. Jejich výroba není tak časově náročná a přitom nabízí možnosti takřka neomezené.

 

Mezi opravdové mistrovské kusy a chloubu každé korálkářky - šičky nicméně patří náhrdelníky. Zde se rozvíjí kreativita tvůrkyně (či vzácněji tvůrce) naplno; výroba takového kousku často zabere desítky hodin, ale když se vše daří, výsledný efekt bohatě vynahradí vynaloženou námahu.

Mezi náročnějšími díly nejraději odpočívám u šití drobností - náušnic a přívěsků nebo třeba prstýnků.

Nejčastěji používaným materiálem je kvalitní český rokajl Jablonex (Preciosa) s mnohaletou tradicí a světovou proslulostí. Občas ale ráda zabrousím do exotických asijských vod a mezi českými korálky se objeví špetka japonského rokajlu TOHO nebo luxusního Miyuki.

Pokud máte zájem o některé již prodané zboží či vystavený kus v jiné barevné kombinaci - nebo zda toužíte po zcela novém, originálním kousku - neváhejte mě kontaktovat vnitřní poštou. Konkrétní představy o šperku vítány, fantazii se meze nekladou!

Jsem členkou klubu tvůrců šitých šperků, Fler Beadweaving Team. Zde je náš klubový profil.

Vážení nakupující, dovolte mi, abych Vás pozvala do klubu JSME TU PRO TEBE, JSI NÁŠ VIP KLIENT - zde máte možnost získat různé slevy na kvalitní zboží, zúčastnit se soutěží o hodnotné ceny a podobně.

Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--