Domů Profil prodejce coryna
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Spálené Poříčí, ČR
  • 10 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 11
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10
Registrace: 3.3.2010
Město: Spálené Poříčí
Stát: ČR

coryna

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás ve svém miniobchůdku.

Jmenuji se Daniela a jsem vystudovaný biolog. Na Fleru jsem nejdříve jen nakupovala a v lednu 2012 jsem konečně dostala odvahu a nabídla své výrobky. Tvořím hlavně pro radost svou a svých blízkých a občas se účastním i řemeslných jarmarků. Zatím v mé tvorbě převládají šité hračky a doplňky do domácnosti. 

V mé nabídce jsou i kraslice zdobené voskem. Preferuji tradiční vzory a zdobení bílým voskem na barevné vajíčko, ale najdete zde i kraslice zdobené barevným voskem. Podkladové barvy jsou převážně syntetické a proto jsou lesklé. Pro příznivce přírodního stylu zdobím i vajíčka obarvená v cibuli, případně mohu vytvořit na zakázku vajíčka obarvená v barvách na vejce. Kraslice můžete objednávat buď podle čísel na fotografiích a pak dostanete konkrétní kraslici a nebo si můžete vybrat vzor a barvu z mé nabídky a já Vám vytvořím kraslici na míru. Je možné objednat i sadu (např. chci 1x zelené, 3x červené, 1x žluté) a já sestavím sadu z libovolných vzorů.

Doufám, že se Vám budou mé výrobky líbit. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz nebo přání neváhejte mě kontaktovat. Když to bude v mých silách ráda Vám vyjdu vstříc.

Způsob dopravy
K zasílání zboží využívám služeb České pošty. Podle velikosti věci používám k balení kartonové krabičky nebo bublinkové obálky. Balíčky odesílám nejpozději do 3 dnů od obdržení platby na účet.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od coryna

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--