Domů Profil prodejce matteka
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 20 hodin.
  • Velké Opatovice, ČR
  • 101 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (54) 100%
Nadšenci: 355
Aktivita: aktivní
Prodáno: 101
Registrace: 4.3.2010
Město: Velké Opatovice
Stát: ČR
Důležitá informace: Příjem objednávek bohužel prozatím pozastaven. Již domluvené objednávky ale platí i s termínem dodání. Zboží, které mám nyní skladem najdete v sekci "ihned k prodeji". Děkuji za pochopení

matteka

/ Prodávající
Novinky
761090
5.11.2018 Opět Vás zdravím po velmi dlouhé době a vkládám nyní pouze tři milované andílky. Čas mi stále chybí,ale konečně v novém domečku :-)

Dobrý den, vítejte v mém obchůdku

Jmenuji se Markéta, mám vystudovanou oděvní školu a jsem maminka dvou nádherných holčiček-dvojčátek. Jako každá maminka potřebuje tak trošku „únik“ od mateřských povinností a tak se každý večer, když děti spí, nořím do svého milovaného tvoření, bez kterého bych už snad nemohla existovat. Tvoření a hlavně šití bylo, je a bude vždy součástí mého života – v té nynější etapě (a také co najdete v mém obchůdku) to jsou šité panenky - andílci.

Tady na Fleru jsem dosud pouze nakupovala materiál pro svou tvorbu a od května 2014 jsem tu již i jako prodejce :-)

Do každého svého výrobku vkládám kus sebe a každý mi tak nějak vždy přiroste k srdci, možná i proto, že s ním strávím hodně času a snažím se vždy o dokonalost – jsem totiž puntičkář každým coulem.

Velký důraz kladu na kvalitu provedení v každém detailu – detaily totiž miluji...A nikdy nezapomenu ušít i drobný dáreček navíc, jako poděkování


Cena se odvíjí podle složitosti či požadovaných doplňků atd. Výrobky zasílám českou poštou a to pojištěným balíčkem v hodnotě výrobku, po odeslání posílám číslo zásilky. Na dobírku kvůli špatným zkušenostem neposílám.

Bližší informace o každém výrobku najdete přímo v inzerátu, pokud máte jakékoliv dotazy či přání, co se týče barevnosti, velikosti, doplňků apod. napište mi prosím přes vnitřní poštu - určitě se domluvíme a já se pokusím splnit i Vaše přání

ponožková víla
Jelikož neprodávám pouze tady na Fleru, tak je možné, že se některé věcičky prodají, než je tady upravím - prosím o pochopení - vždy se ale můžeme domluvit na ušití nového výrobku.

DALŠÍ MOU TVORBU MŮŽETE VIDĚT I NÍŽE V MÉ FOTOGALERII :-)

Moc děkuji za nákup i Vaše nakouknutí

Markéta

moji motýlci v časopise DEKOR :-)

a naživo doma :-)

 

pár kousků jarního tvoření...

a sadička pro moje dvě princezny :-)

 

příprava na Vánoce :-)

Způsob dopravy
cenný doporučený balíček (v hodnotě výrobku), česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od matteka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--