Domů Profil prodejce M.Šitíčko
  • aktivní prodejce od r. 2020
    Reaguje na objednávky obvykle do 6 hodin.
  • Olomouc, ČR
  • 12 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 6
Aktivita: aktivní
Prodáno: 12
Registrace: 15.8.2020
Město: Olomouc
Stát: ČR

M.Šitíčko

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v mém obchůdku, ať hledáte dárek pro své blízké, nebo chcete udělat radost sobě, nebo jste tu jen pro inspiraci…

Ráda se obklopuji originálními věcmi, není jich potřeba doma shromažďovat mnoho, ale když prostřu jednou za rok Vánoční stůl háčkovanou dečkou po mé babičce, je to prostě ono…

Také proto vznikl tento obchůdek, pro podobně laděné lidi, kteří hledají originální doplňky a ocení ruční práci.

Před lety jsem propadla kouzlu patchworku, technice, jejiž podstatou je sešívání různobarevných kousku látek do geometrických vzorů.Takto vzniká tzv. top, což je první horní vrstva vytvářeného produktu. Pod tuto vrstvu se přidávají další dvě vrstvy. Střední vrstva je tvořena polyesterovou nebo bavlněnou výplní. Spodní vrstvu tvoří bavlněná látka z jednoho kusu. Poté následuje quilting, což je prošívání všech tří vrstev k sobě. Tak vznikne celistvý produkt a vynikne celá jeho struktura.

 Tuto techniku požívám při šití dekorativních polštářů.

 

     

 

 

Polštářů s dětskými motivy, zde se nejedná o předtištěné panely, ale jednotlivé prvky jsou opět vystřižěny z různých látek, našity, obšity a mnohdy i ručně vyšity :)

 

 

       

 

 

 

Dalšími mými produkty jsou lněné tašky, kde se snoubí má vášeň nejen pro patchwork, ale i pro len. Miluji jeho strukturu, nadčasovost i trvanlivost.

 

        

 

 

Šiju z látek české nebo německé výroby, jasného původu, s Öko-Tex Standard 100 certifikátem.

Látky jsou předem vysrážené, přesto dodržováním několika zásad prodloužíte životnost výrobků a zachováte barvy. Doporučené praní je na max.40°C, vyvarujte se používání bělidel, ideálně prát v ochranném obale nebo z rubové strany. Nesušte v sušičce. Patchworkové polštáře není potřeba žehlit, stačí protřepat a sušit ve vodorovné poloze, vynikne plasticita vzoru. Pokud ale musíte :), tak max na 2°.

 

Zboží, které si u mě vyberete posílám přez Zásilkovnu a moc ráda se s vámi potkám i na některém z Olomouckých Flérjarmarku.

Pokud budete s mými výrobky spokojeni, dejte o mně vědět svým známým. Pokud budete mít výhrady, obraťte se s nimi na mne, budu ráda za zpětnou vazbu :)

 

 

Způsob dopravy
Zásilkovna,PPL
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od M.Šitíčko

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--