Domů Profil prodejce Jiří Svatoš
Jiří Svatoš
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Benešov u Semil, ČR
  • 1857 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (521) 100%
Nadšenci: 5063
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1857
Registrace: 29.3.2010
Město: Benešov u Semil
Stát: ČR

Jiří Svatoš

/ Prodávající
Novinky
1042487
12.1.2023 Reckylce odstřižků kůže.... materiál pro tvořivé!!! https://www.fler.cz/blog/...

SVATOSHOES, ŠEVCOVNA U SVATOŠŮ...

Z barevných kůží sešívá švec Jiří Svatoš ve své milé dílně v Benešově u Semil již 10 let osvědčené BOTKY SEŠÍVÁNKY.  Sešívánky jsou botky na ortopedické korkové stélce: svým designem originální. Veselé i decentní, sladěné, divoké i něžné - vždy však pohodlné a poctivě řemeslně zpracované. Vysoký podíl ruční práce a kvalitní materiály a hravost jsou pro jeho tvorbu typické. 

Švec i jeho žena  a děti chodí rádi bosi... a tak Jiřík začal v roce 2015 pracovat také na barefootových botkách. Najdete je na druhém profilu "Svatoš barefoot". Při návštěvě dílny si lze dojednat úpravy bot na míru bez příplatku.

BOTKY SEŠÍVÁNKY: Pantofle otevřené i zavřené, sandálky, palčáky, kotníkové... na ven či na doma.... JE Z ČEHO VYBÍRAT

SandálkyÚsměv

    

 .... pantofle na doma i na ven... v mnoha variacích :-)

    

  

  

Botky bláznivky i kombinace jemné...

  

...a mnohé další NOZEPŘÁTELSKÉ BOTY u nás najdete!

 O ŠEVCI - pro ty, kdo rádi čtouÚsměv

     Jiří už nesní o velkolepých  Svatošových obuvnických závodech. Práce ho těší. Je mu dobře ve ševcovské dílně, v přízemí 300 let starého domu porostlého psím vínem. Je prima šít boty, které jdou přímo od ševce k zákazníkovi. Návštěvy v dílně vítá, malé, velké, obuté i bosé. Má šest dětí, jak už to tak pohádkoví ševci mívají.... nejstarší dceři je 32 let, nejmladší 8. Má ženu Terezu, která mu uvaří oběd z darů zahrádky. V dílně mu pomáhá se šitím bot, vyřizováním objednávek, v provázení návštěv, které si chtějí vyzkoušet práci s kůží nebo se dozvědět, jak se šije bota.

Kromě ševcování je Jiřík také hospodář, seče louku kosou, pečuje o sad. Vaří speciální čaj - všelék z bylin a cibule. Jí kopřivy, pcháč, obilí, květinový pyl. Tančí pěkně a rád. Taky má moc rád kávu se zmrzlinou a šlehačkou a vaječňákem. Je to zasmolený švec. Pankáč. Truhlář. Malíř. Rád recykluje. A rád jen tak sedí (stojí, leží...) a dívá se, jak ten Život plyne.

*Milý malý film z ševcovny natočili mládenci z Moravy pro Fler. Děkujeme*

*  K výstavě "Zručský podzimní salon" (říjen 2012) byl s Jiříkem natočen krátký, milý dokument...46. minuta:-). Najdete ho tady - 46. minuta:-)....Jiříkův medailon začíná slovy: "...já nejsem truhlář. A nikdy jsem nebyl. Nejsem ani švec. Já prostě jenom jsem....." Tak Jiřík...prostě jenom JE. Přeji ať se Vám jeho dílo líbí a dobře slouží..... přeji dobré kroky na vaší Cestě... bosky, v botách od Jiříka nebo v jakýchkoliv jiných:-)!

*Truhlář, který zatloukl dva hřebíky - prastarý povedený rozhovor pro Fler

*Rozhovor pro Zručské noviny -  z prosince 2015

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Způsob dopravy
Opravdu neradi tvoříme další zbytečný odpad, proto botky balíme do krabic z recyklovaného papíru (nebo také recyklujeme krabice již použité), s pomocí papírové lepicí pásky. Daňový doklad vypisujeme ručně na klasický paragon, je vždy součástí balíčku. Zboží posíláme přes zásilkovnu (lze je vyzvednout na výdejním místě) nebo Českou poštou. Doba výroby bot se pohybuje od 2 týdnů do 4 měsíců,v závislosti na aktuálním množství objednávek. Upřednostňujeme komunikaci telefonem.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Jiří Svatoš

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--