Domů Profil uživatele nerez.material
  • Na Fleru od roku 2010, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 26.4.2010
Stát: ČR
Důležitá informace: Při nákupu materiálu v celkové hodnotě nad 1500,- Kč v rámci České republiky neplatíte poštovné. Slovenští zákazníci mohou platit v eurech na Fio účet. Poštovné do zahraničí je : Balík do 0,5 kg.... 200,- Kč, Balík do 1 kg .... 250,- Kč, Balík do 2 kg .... 350,- Kč

nerez.material

/ Nakupující
Profil

Vítám Vás v mém obchodě, který jsem si tu na Fleru otevřela, abych vám mohla nabídnout nerezové dráty pro vaši výrobu šperků i jiných drátovaných výrobků.

Výrobou šperků z nerezu se zabývám již několik let (některé si můžete zde prohlédnout pod uživatelským jménem tucne). Avšak dostupnost nerezových drátů vhodných pro tuto výrobu byla pro mne na českém trhu dosti kolísavá, proto jsem se rozhodla tuto skutečnost trochu změnit.

Nabízím měkčené dráty v průměrech od 0,3 mm do 1,2 mm, některé průměry polotvrdého a tvrdého drátu (vybírám průměry vhodné na naušnicové háčky, obruče), hotové obruče a obručové polotovary.

Dráty jsou buď ve svitcích, nebo v návinu na plastových cívkách.

Nabídku chci nadále rozšiřovat, například o profilované dráty (čtvercový i obdelníkový profil).

Všechny mnou nabízené dráty mají atestaci pro potravinářství, takže jsou zdravotně nezávadné (na přání mohu předložit nebo zaslat kopii prohlášení o shodě mailem.)

Nabídku se budu snažit přizpůsobovat poptávce a protože je mi jasné, že každý nemá požadavky a potřeby totožné s mými, velmi mě potěší každý námět, který mi sem napíšete.

Děkuji a přeji Vám příjemné tvoření.

Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--