Domů Profil prodejce Antino
  • aktivní prodejce od r. 2021
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Popovičky, Praha východ, ČR
  • 373 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (74) 100%
Nadšenci: 133
Aktivita: aktivní
Prodáno: 373
Registrace: 30.7.2021
Město: Popovičky, Praha východ
Stát: ČR

Antino

/ Prodávající
Novinky
1097603
17.3.2024 21.03- 2.04..2024 obchůdek se zavírá. Poslední balíčky odesílám 20.03.2024. Na dotazy budu odpovídat, ale zboží budu moci odeslat až po 03.04.2024.

Dobrý den, jmenuji se Julie

vítám Vás ve svém obchůdku. Moc děkuji za návštěvu mé stránky v mém malém světě, který mi přináší neuvěřitelnou radost. Celý svůj dospělý život jsem se zabývala kreativitou a nedávno jsem se zamilovala do těchto drobných interiérových předmětů. Decoupage a dalšími dekorativními technikami se zabývám již kolem 6 let a velmi mě to baví. Tvorba se už stala mou oblíbenou prací. Ráda Vás uvidím u mě v obchůdku a opravdu chci, aby vám moje díla přinášela potěšení, zvláště když jsou vyrobeny s velkou láskou! U svých výrobku kombinuji různé techniky decoupage, modelování, imitace některých materiálů, například kůže, kamenných povrchů a také transfer, patinování a mnoho dalších technik. Nejraději mám vytváření věcí se starožitným efektem, tedy z nových věcí pomocí různých technik vyrábím věcí staré.Technikám dekorovaní jsem se učila několik let u umělců z různých zemí a stále ještě pokračuji s poznáváním nových technik v odvětví dekoračního umění.

Nejčastějším materiálem jsou kvalitní dřevěné polotovary od českých a slovenských výrobců. Používám jen akrylové barvy, výrobky jsou důkladně přebroušeny a zalakovány kvalitním akrylovým lakem a každý výrobek je originál. Jelikož věcí  je vyrobené jako jediný exemplář a opakování není možné, můžete si být jisti, že máte exkluzivní autorské dílo, které nebude mít nikdo jiný než vy! Přesné opakování není možné! Všechny materiály, které byly použity při výrobě, jsou šetrné k životnímu prostředí a zcela zdravotně nezávadné.

Polotovary vybírám velmi pečlivě, ale počítejte s tím, že na nich mohou být jisté drobné chybičky (např. těžší uzavíratelnost a možné drobné nerovnosti), protože se přeci jen jedná o ruční práci. Navíc vše dělám s jistým starožitným nádechem a využívám speciální techniky pro starožitný efekt, takže někdy jsou nerovnosti dokonce udělány schválně, aby to dodalo ten správný umělecký efekt.

Způsob dopravy
Česká pošta, Zasílkovna,
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Antino

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--