Domů Profil prodejce Elliška-materiál
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Úholičky, ČR
  • 11617 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (725) 100%
Nadšenci: 749
Aktivita: aktivní
Prodáno: 11617
Registrace: 7.6.2010
Město: Úholičky
Stát: ČR
Důležitá informace: Obvykle chodím na poštu jednou týdně - středa/čtvrtek. Pospícháte-li s dodáním, prosím kontaktujte mě, pokud to bude možné, pokusím se Vám vyhovět.

Elliška-materiál

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Elliška tady nabízí něco ze svých látkových a galanterních přebytků. Elliška ráda šije a tak trochu ráda shromažďuje vše co je k šití potřeba, někdy i v množství větším, než by mohla v rozumné době spotřebovat.  Protože se jedná o přebytky a Elliška z nich už šila, nebo to měla v úmyslu, tak látky u kterých je to vhodné/potřebné jsou vysrážené/předeprané. Elliška to u látek, kterých se to týká, uvádí.

Kdyby jste se chtěli podívat, co už to Elliška vytvořila a stihla nabídnout tady dříve, než ji o to připravili příbuzní a známí, podívejte se na její první profil www.fler.cz/Elliška.

S Elliškou bydlí i 4 úžasné kočičky. Je možné, že nějaký ten chloupek ulpí na látce a Elliška si jej nevšimne  a neodstraní ho a tak Vám bude s látkou doručen jako pozdrav od těchto zvířecích miláčků. Doufám, že jim i mně to bude Vámi odpuštěno.

Způsob dopravy
Česká pošta - dle celkové ceny a objemu zásilky - doporučený balíček, cenný balík, cenné psaní. Vše se snažím co nejpečlivěji zabalit, zasílám v plastové obálce, v případě potřeby v bublinkové fólii. Balíčky přiměřeně pojišťuji. Z času na čas, približne raz za štvrťrok, tiež je možné pre slovenské zákazníčky zariadiť odoslanie balíčka zo Slovenska za slovenské poštovné. V takom prípade však neviem zaručiť rýchle dodanie, či dodanie k nejakému termínu podľa priania zákazníčky. Faktury v elektronické podobě samozřejmě najdete tady. Tištěnou fakturu do balíčku přikládám na vyžádání.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Elliška-materiál

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--