Domů Profil prodejce JL Designer
  • aktivní prodejce od r. 2023
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Frýdek - Místek, ČR
  • 18 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 25
Aktivita: aktivní
Prodáno: 18
Registrace: 17.4.2023
Město: Frýdek - Místek
Stát: ČR

JL Designer

/ Prodávající
Novinky
1101751
24.4.2024 Děkuji

Martině z Českých Budějovic za koupi Dívky s květy č.5

a

Aleně z Prahy za koupi Zvlněného západu

Vaší podpory si moc vážím

Vítejte na mém profilu!

Jmenuji se Honza a po celý svůj profesní život se zabývám urgentní medicínou. Ve volném čase se věnuji rodině, ale také v rámci tvorby utíkám do světů abstraktních barev, surrealismu, fantazie, ale jako pozitivně laděný člověk, si umím užít krásy přírody a radosti našeho reálného světa. To vše se snažím, více či méně úspěšně, promítnout do svých děl. 

Tvořím digitálně za pomoci grafických programů a spolupracuji i s AI, kterou dále upravuji tak, aby díla bez chyb.

... Nedalo mi to a začal jsem pro Vás vytvářet i zcela originální vlastní tvorbu - jedná se minimalistický abstrakt s geometrickými prvky. Tato díla jsou opět limitovaná počtem kusů, navíc budou mít i certifikaci, podpis a číslování.

Zde na Fleru, vám chci nabídnout hlavně kvalitu. Fotobrazy jsou proto tištěné na čistě přírodním bavlněném plátně a ekologickými barvami.

Pokud budete mít zájem, není problém pro vás vytvořit obraz na míru, logo Vaší značky, ikonku na míru a nebo bezešvé vzory pro vaše látky. 

Spolupráci se rozhodně nebráním

Mým cílem je zde nabízet stejnou profesionalitu a preciznost, jakou věnuji péči o pacienty, protože vaše spokojenost, je i má spokojenost. 

Pokud máte jakékoliv dotazy, nápady a přání na tvorbu (např. otočit orientaci obrazu, jiné rozměry, ořez), neváhejte se ozvat. Zároveň pokud vás napadne, že by se hodily designy i na něco jiného než nabízím, určitě mi dejte vědět, jsem v tomto odvětví relativně nový a rád se přiučím

 

Pokud jste dočetli až sem, tak moc děkuji za Váš zájem a Vaší podporu. Bez Vás to fungovat nebude a já to vím. 

Mějte pěkný den

Mrkáček

 

 

 

Jelikož mi jde primárně o kvalitu, nechávám fotoobrazy tisknout na prémiové profesionální materiály. To se samozřejmě mírně projevuje na ceně, avšak těmito vlastnostmi vyčnívají oproti levnějším obrazům: 

  • přírodní plátno z čisté bavlny 370g/m2, speciální pro digi tisk
  • 2cm prémiový dřevěný rám z borovicového masivu se šponovacími kolíky - tvarově stálý, nekroutí se (můžeme se domluvit i na 4cm) 
  • ekologické barvy s certifikací a bez zápachu
  • tekutá laminace - povrchová úprava plátna, dodává odolnost vůči UV záření, vlhkosti a poškrábání. Zaručuje barevnou stálost na minimálně 75 let a obraz činí omyvatelným. Lamino vytvoří na obraze tenoučký saténový film, který zvýrazní barvy, čímž jsou o něco „živější“ - volitelná, ale doporučuji

Všechna díla umím poskytnout i v čistě elektronické podobě ve formátu PNG, dále vytištěné na plastovou desku, fotopapír různých kvalit, velké magnetky a další média. V základu jsou to tyto:

Obrazy na plátně: rozměry 20 - 180cm ( detaily viz výše)

Fotopapír: 10 - 150cm Satin matný /135cm

Pokud byste měli zájem o 2 a více kusů stejného designu, prosím napište, cenu jsme pak s každým kusem posouvat níže a níže.

  • Pololesklý Solstar Satin 135g/m2 nebo 200g/m2 - nejuniverzálnější a navíc voděodolný plakátový papír do exteriéru i interiéru, vhodný i do světelné reklamy (citylighty). Životnost v exteriéru až 3 měsíce. 
  • Fotopapír 225g/m2, matný nebo lesklý - fotopapír určený do interiéru pro nejnáročnější požadavky na barevnost a vysoké rozlišení tisku.
  • Statická fólie bílá / čirá - adhezní fólie bez lepidla, která staticky drží na dokonale hladkém povrchu, jakým je např. sklo. Díky adhezním vlastnostem své rubové strany je materiál snadno aplikovatelný i bez lepidla a může se používat opakovaně

Plastová deska: ( Komatex 5mm PVC):10 - 240cm - 

  • Vytištěno na bílé plastové desce. Je dokonalou alternativou klasických obrazů. Tisk na PVC desky Komatex, které jsou podstatně odolnější než pěnové desky Kappa (kartonové desky).
    Ze zadní strany desky je vždy připevněn úchyt pro zavěšení na zeď.
    UV technologie AGFA s vysokou odolností proti poškrábání. Fotka vytištěna na desce bude stejně dokonalá i po desetiletí.

Papír vysoké gramáže A4: Matný papír o vysoké gramáži, strukturovaný, vhodný pro umístění do rámečku.

 

Pokud Vás některé z mých děl zaujalo, ale nenašli jste vhodné médium nebo máte nápad, na co by ještě šlo vytisknout, tak se určitě ozvěte, jsem v branži nový a rád se něco dozvím

Doprava zdarma při nákupu od 2000Kč

 

Kurýr 180Kč, Zásilkovna 90Kč

O dopravu vašich objednávek se stará tiskárna a to s jediným cílem - aby vám ten můj úžasný design dorazil rychleji, než stačíte říct: "Tisk"! 

 

Z osobní zkušenosti, mohu říci, že většina objednávek je vyřízena a doručena během 5 pracovních dnů a expres doručení zvládají do 48h, i když design nahraju v pozdějším odpoledni. 

Při vadě obrazu mě ihned kontaktujte, obraz může být vrácen do 15 dní a zdarma bude vytvořen nový

Způsob dopravy
1.Kurýr vybraný tiskárnou - většinou DPD. 2. Zásilkovna Obraz jde po vyrobení hned k vám, ať se nikde nezdržuje a vy si ho můžete začít užívat dříve než řeknete: "tisk"
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od JL Designer

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--