Domů Profil prodejce norajean
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 20 hodin.
  • Praha 9, ČR
  • 38 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (13) 100%
Nadšenci: 56
Aktivita: aktivní
Prodáno: 38
Registrace: 7.7.2010
Město: Praha 9
Stát: ČR

norajean

/ Prodávající
Novinky
322176
3.11.2014 Protože Vánoce se kvapem blíží, tak pokud budete chtít udělat radost koníčkovi či jeho jezdci, pospěšte si s objednávkami, abych to vše stihla :-)

Bylo mi myslím sedm, když jsem poprvé v ruce držela háček. Vedle mne seděla babička a prováděla mne prvními krůčky háčkování, tedy řetízkem. Jak šel čas, objevily se mi v rukou i pletací jehlice, jehla a nit, přišlo i období paličkování, ale nakonec jsem stejně zůstala u toho mého nej.....totiž háčkování.

Z koníčku se stala téměř posedlost. Už si ani nedovedu představit, jaké to je sedět večer u televize s prázdnýma rukama.

Háčkování čabrak přišlo tak nějak samo, když kamarádka zjistila, že nemůže sehnat velikost a barvu, která by koníkovi seděla, řekla jsem, že to zkusím a nakonec se mi práce zalíbila natolik, že u jedné čabraky nezůstalo. Zkouším nové a netradiční vzory, většinou v barevném provedení na přání zákazníků (k závodním dečkám). Nabídka v obchůdku //www.fler.cz/zbozi?ucat=128611 je spíše ilustrační, čabraky háčkuji hlavně na objednávku.

Pokud by se vám líbilo některé z již prodaných zboží, kontaktujte mne a můžeme se dohodnout na výrobě podobného. Čabraky po dohodě háčkuji na objednávku dle vašeho přání (co je v mých silách).

 

Způsob dopravy
Česká pošta,při objednání více kusů platíte samozřejmě jen jedno poštovné. Po vzájemné domluvě též osobní odběr Praha, Milevsko.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od norajean

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--