Domů Profil prodejce Gabri-ela
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Malenice, ČR
  • 242 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (14) 100%
Nadšenci: 36
Aktivita: aktivní
Prodáno: 242
Registrace: 12.7.2010
Město: Malenice
Stát: ČR

Gabri-ela

/ Prodávající
Novinky
128333
26.3.2013 Nabízím výrobu libovolného počtu placek s libovolným motivem, který nakreslím dle Vašeho přání. Placky lze využít jako odměnu pro děti na táborech, různých akcích, ale i ve škole :)

Báječná léta

Dobrý den všem, kteří více či méně náhodně doklopýtali až na můj profil. Na začátek tedy pár slov pro Vás o mně...

Na Fleru budu vystupovat pod jménem Gabri-ela. Pomlčka v něm není umístěna náhodně. Někteří z mých kamarádů jsou totiž zvyklí oslovovat mě  přezdívkou Gábi (nechtějte vědět historii jejího vzniku), jiní se drží úředně mi daného jména Eliška, takže Gabri-ela vzniklo jako složenina těchto dvou. Na fotkách zde uveřejňovaných se ale bude objevovat značka "Eliščina zkrášlovadla - pro všechny dívky a ženy originální šperky za vkusné ceny". (Vlastní jméno, jak se zdá, je mi zkrátka bližší).

Výrobě šperků a výtvarničení celkově se věnuji už nějakých pár let. Pracuji s fimem, drátky a od minulého týdne čerstvě také s křišťálovou pryskyřicí. Zalíbilo se mi i šití a malování na textil, takže co nevidět by se tu měly objevit i nějaké výrobky z tohoto soudku. Pokud si tedy zrovna nebudu číst, což je společně s vlastním vzděláváním a vzděláváním druhých můj největší koníček Usmívající se

Eliška

Nekuřák

Všechny motivy, které vidíte na plackách, je též možno zakoupit jako magnet na ledničku (výborně drží), nebo jako zrcátko do kabelky (z jedné strany motiv, z druhé zrcátko). Momentálně jsem v zahraničí, pokud máte zájem o magnet či zrcátko, ujistěte se , prosím, o dostupnosti konkrétního motivu napsáním zprávy. Odpovím Vám co nejrychleji (většinou ještě týž den.)

Způsob dopravy
Česká pošta, doporučeně, většinou bublinková fólie, popř. balík u objemnějších zásilek.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Gabri-ela

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--