Domů Profil prodejce SPRINGLOVER
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 21 hodin.
  • Kladno, ČR
  • 906 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (70) 100%
Nadšenci: 259
Aktivita: aktivní
Prodáno: 906
Registrace: 25.7.2010
Město: Kladno
Stát: ČR
Důležitá informace: Při koupi 5 Ks harmonizačních kartiček obdržíte jednu navíc zdarma + malý dárek formou pohlednic s mou tvorbou. SPRINGLOVER

SPRINGLOVER

/ Prodávající
Novinky
35123
11.9.2011 Zákazník vždy obdrží malý dárek z mé dílny :)

Přijímám objednávky na osobní harmonizační obrázky. Velmi rychlé dodání, pokud potřebujete rychle dárek pro své blízké k jejich narozeninám, výročí a podobně.

 

Vítá Vás SPRINGLOVER

Mé nejčastější téma bývá to, co mam ve svém srdci, a od srdce pak i tvořím.

Pocházím z vesnice; cítím tam své kořeny. Miluju vše živé, a tak mi nedělá problém namalovat jakékoliv zvíře, květinu nebo i portrét.


Psi portrétKryštof

Sedm let jsem navštěvovala Základní uměleckou školu a pak jsem studovala na Střední uměleckoprůmyslové škole sklářské, kde se mi dostalo soustavnějšího výtvarného vzdělání. Další zkušenosti jsem získala v Severním Irsku, kde jsem téměř pět let žila na farmě a přitom navštěvovala výtvarný klub a absolvovala různé semináře zaměřené na výtvarné techniky. Měla jsem tři samostatné výstavy a sedm společných v rámci výtvarného klubu. Malovala jsem soukromé zakázky a taky jsem měla možnost vést své vlastní tematicky zaměřené workshopy: jak s dětmi, tak i s dospělými.

Na pastvěJezdkyněSally horseTanečníkZima

Významná část mé tvorby je ovlivněna hlubokým zájmem o život, o jeho rovnováhu a vnitřní harmonii. Zajímám se o to, jak nalézat cestu k rovnováze a cestu sám k sobě, abychom byli zdraví a žili ve šťastných rodinných a partnerských vztazích. To mě dovedlo k porozumění barvám a tvarům; k tomu, jak na nás barvy i tvary působí a jak nás navracejí do rovnovážného stavu: tak, abychom se cítili celistvě a měli dostatek energie.

Harmonizační obrázky maluju individuálně na základě jména, data narození a popřípadě fotografie. Jsou to obrázky malované na základě intuitivního vcítění, jsou šité na míru a měly by nám pomáhat, abychom se cítili zdraví a abychom úspěšně zvládali pochopit poselství, které nám život přináší.

V této době pracuji na Fakultní základní škole v Praze, kde vedu keramický a výtvarný kroužek Koníček pro děti a dospělé. Práce s keramickou hmotou mne fascinuje čím dál tím více. V nedávné době jsem absolvovala šestitýdenní rekvalifikační kurz Keramické práce v keramické škole Jarmily Tyrnerové v Kohoutově. Také jsem čerstvě nabyla dovednosti točit na kruhu a zažila v dnešní době již málo běžný tradiční výpal ve venkovní peci na dřevo Fénix. Keramika je řemeslo a také umění s neuvěřitelně bohatou škálou výrazových prostředků a množstvím motivů. Jak je snadné se do ní zamilovat pro její nesmírnou tvárlivost a hlubokou přirozenost.

Jsem velmi potěšena, pokud má tvorba přináší lidem radost a uspokojení. Snad i Vám, návštěvníkům mého profilu, přinese kousek radosti a rozveselí Váš den.

S pozdravem Jarmila -> SRINGLOVER


Způsob dopravy
Bezpečně zabalené,doporučeně a pojištěné Českou poštou pokud se jedná o osobní harmonizační obrázek či jiný obraz. Kartičky posílám jako doporučený pojištěný dopis po dohodě se zákazníkem. Pokud si zákazník zvolí obyčejný dopis a dojde ke ztrátě zásilky, nemůže uplatnit nárok náhrady. Na Slovensko i do jiných evropských zemí zasílám kartičky a obrázky také. Poštovné je přibližně 170,-Kč. V případě kartiček 20,- Kč.V případě platby na účet si účtuji + 100,-Kč (4 EUR)poplatek v bance - peníze můžete poslat i POŠTOU a v tom případě odpadá 100,-Kč (4EUR) poplatek za převod.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od SPRINGLOVER

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--