Domů Profil prodejce sarinda
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Štěnovice, ČR
  • 64 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (21) 100%
Nadšenci: 194
Aktivita: aktivní
Prodáno: 64
Registrace: 16.9.2010
Město: Štěnovice
Stát: ČR

sarinda

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Přeji hezký den všem,

kteří zabloudili či jinak vstoupili do mého obchůdku.  Jmenuji se Šárka a v současné době jsem na mateřské s naší malou dračicí. Co se týká vzdělání, tak nic uměleckého ani rukodělného mě nepotkalo. Mám vystudovanou techniku na ZČU v Plzni.

Mojí největší radostí je moje rodina a naše zvířátka.

Jelikož při mateřské současně dálkově pracuji, moc času už mi nezbývá. Přesto občas ráda relaxuji a tvořím si spíš drobnosti pro svou a doufám i vaši radost. Je mi jasné, že místním tvořivým šikovným ručičkám budu asi ztěží konkurovat, ale i tak mě to baví Mrkající.

Pokud by se vám líbil nějaký můj výTVOR v jiných barvách nebo rozměrech, případně byste měli nějaké další přání, neváhejte mě oslovit. Určitě se domluvíme.

Velkým krokem k zdokonalení a hlavně zatraktivnění mého zboží bylo zlepšení fotografií. Což byla práce nevděčná. Probíhající tak, že za jasného slunečného dne jsem obíhala každou místnost v našem rozlehlém domě a snažila se narafičit svoje dílka tak aby zachytila ten nejlepší a nejlichotivější paprsek světla. Jedno místo jsem nakonec našla, a i když nic není dokonalé doufám, že jsem se trochu polepšila Rozpačitý.

 

  

 

Děkuji za návštěvu a vaši přízeň Šlápnul vedle

Způsob dopravy
Zboží je zasláno prostřednictvím České pošty jako doporučená zásilka. Cena poštovného a balného je v závislosti na velikosti balíčku specifikována u zboží. V Plzni a blízkém okolí je možné domluvit se na osobním odběru.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od sarinda

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--