Domů Profil prodejce IVA 16
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Vodňany, ČR
  • 1 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 2
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 13.10.2010
Město: Vodňany
Stát: ČR

IVA 16

/ Prodávající
Novinky
808877
19.5.2019 Aktuálně všechny zvu na svou výstavu v prostorách zahradního pavilonu Markéta zámku Kratochvíle. Výstava potrvá do záři roku 2019.

Dobrý den, jmenuji se Iva Bukačová a vítám Vás ve svém výtvarném ateliéru.

Zabývám se především grafikou (linoryt, suchá jehla), kresbou (tužka, tuš) a okrajově malbou (akryl). Všechny jmenované techniky ráda kombinuji. Ráda zkouším experimentální postupy a hledám si tak vlastní cestu pro vyjádření pocitů i skutečnosti.

Kromě výše vypsaných technik ráda pracuji s keramickou hlínou. Vlastním malou vypalovací pec, v níž vypaluji zejména objekty skromnějších rozměrů. Nejbližší je mi práce s reliéfem. Pro finální povrchovou úpravu požívám zatírání přírodními oxidy.

Co nabízím:

  • Autorské omalovánky na pokračování pro kluky i holkyJ
  • Autorskou grafiku (obraz v paspartě bez rámu!)
  • Keramické reliéfy a drobné sošky

Proč tvořím?

Vše začalo mým studiem na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích, kde jsem studovala obor učitelství pro II. stupeň dvoj obor s výtvarnou výchovou.

Nejraději jsem navštěvovala hodiny dějin umění. Vždy jsem vzhlížela ke starým mistrům a ráda jsem v jejich obrazech hledala skrytá poselství.

Od moderních a současných umělců jsem se inspirovala jejich svobodomyslným přístupem k tvorbě a jedinečností každého z nich. Vždy mě fascinoval přechod od starých slohů k modernímu pojetí umění. Ráda rozkládám skutečnost na základní geometrické tvary. Ráda volně zacházím s barvami jako malíři, kteří po dlouhých staletích dospěli k fascinující bezbřehosti abstraktního zobrazení. Ráda cestuji, navštěvuji galerie, ráda vstřebávám atmosféru starých kostelů a klášterů. Ráda se učím od kolegů výtvarníků, ráda učím své žáky, kteří doposud tvořili pod mým vedením za mě. Nadešel ale čas, kdy jsem, si řekla, že i já potřebuji tvořit a to čistě sama za sebe. Vše začalo postupně a pomalu. Na sklonku mateřské dovolené jsem začala kreslit pro své děti. Výsledkem je kolekce autorských omalovánek na pokračování. Následovalo rozvinutí mého „koníčku“ umisťovat keramické objekty s tématikou svatých do prázdných kapliček v mém okolí. A láska ke grafice? Tu nebylo třeba podněcovat, ta mne provází od nepaměti.

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám poštovním balíkem České pošty. Ceny poštovného vycházejí ze standardního ceníku České pošty. Zásilku odesílám ihned po připsání platby na účet. Cena poštovného je závislá na váze zboží. Pohybuje se od 45 Kč do 90 Kč. Pokud si najednou objednáte více zboží, účtuji jedno poštovné i balné. Balíky převyšující svojí hodnotou 500 Kč, posílám jako balík pojištěný na 1000 Kč za cenu 90 Kč.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od IVA 16

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--