Domů Profil prodejce jabka
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Cvikov, ČR
  • 11 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 58
Aktivita: aktivní
Prodáno: 11
Registrace: 17.10.2010
Město: Cvikov
Stát: ČR

jabka

/ Prodávající
Novinky
113397
7.2.2013 Hrátky s manalami 1-1O jsou před dokončením.Budou i tištěné jako komplet pro další využití.Techniky práce lze použít i na další tvoření,nejen na madaly.

Hezký den.Líbající

Vítejte v mém obchůdku. Jmenuji se Jarča a aktivně  jsem na Fléru nováček. Proto se předem omlouvám za případné  komunikační nedostatky.

Už se trochu zabíhám.Musím přiznat,že mě trápí časový nedostatek.Proto sem chodím dost nepravidelně a většinou používám smajlíky.

Žasnu ale,jak narážím na stále nové věci a profily,jak jste všichni šikovní a nějak mi mnohdy nestačí srdíčka.Takže držím všem palce.

U mě  můžete nakoupit  drobné dárky. Ruční práce všeho druhu jsou mou velkou zálibou .Časem tak na flér budu přidávat  výrobky různými technikami. Vyzkoušela jsem jich už hodně.V nabídce tak najdete i přebytky z mých zásob, které sama nestíhám zpracovat.

Nejvíc mě ale v poslední době uchvátily mandaly a různé hrátky s nimi a také tělové více, které sama vyrábím i aplikuji.

 

Věřím,že mé výrobky udělají všem radost.

Pěkné dárky pro slečny i dámy můžete najít také na AAAmoda

 

Konec roku nám už  pomalu ukazuje záda a delšími kroky se nám blíží rok nový.Sluníčko u nás vypilo sníh, tak nahrazuji zimní fotografie novou.Pro hezkou pohodu všem.

 

 

 

 

 

 

 

TOPlist

Občas se na flér pár dní nedostanu a pak vše doháním.Snad odpovím všem,pokud bych někoho vynechala,není to úmysl.Děkuji všem za srdíčka i komentáře. Krásný den, a nejen ten dnešní ,všem.

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta,PC na e-mailovou adresu
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od jabka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--