Domů Profil prodejce gadz
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Veverská Bítýška, ČR
  • 2 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 5
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2
Registrace: 20.10.2010
Město: Veverská Bítýška
Stát: ČR

gadz

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Tvořím tak nějak od malička. Od hnětení bláta v kalužích jsem se propracovala k hnětení fimohmoty hezky v teple domova. A věřte mi, nebyla to lehká cesta. Tradiční české výrobky typu kraslice vystřídaly šperky s nádechem Orientu.

Můžete ode mne očekávat brože, drátky, korálky, zajímavé doplňky, smaltované výrobky a zhruba každých čtrnáct dní nějakou novou technologii, pro níž se zrovna nadchnu.

Vzhledem k tomu, že jsem momentálně na mateřské dovolené s mojí nejmilejší ratolestí tak zrovna propadám kouzlu šitých hraček a doplňků pro děti.

Mí přátelé o mně říkají, že jsem správná holka, která protkává život náhodami s přesným plánem. Která nemá morální zábrany spát s dvěma chlapy naráz, pokud ji přitom zahřívají ve sněhovém záhrabu. Která se účastnila nočního šifrovacího závodu Tmou, přestože se o své účasti dozvěděla asi hodinu po startu. Která i v Praze jezdí zásadně šalinou a do Kazachstánu jedině vlakem. Která považuje vrcholek stožáru či kanálovou štolu za vhodné místo k prvnímu rande. Pro kterou je hra natolik důležitá součást života, že neváhá obětovat půl roku života, aby připravila týdenní programovou akci.

Nebojte se, normálně si v životě dávám větší pozor {#emotions_dlg.mala}

Způsob dopravy
Standardně posílám zboží jako doporučenou zásilku. Případně přes zásilkovnu. Pokud si objednáte zboží v celkové hodnotě nad 500 Kč, máte poštovné zdarma.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od gadz

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--