Domů Prodané zboží prodejce artemis1981 1 kg - mýdlová hmota s kozím mlékem AKCE

Mléčná mýdlová hmota určená k okamžitému používání (k mytí těla) i k odlévání mýdel. Hmota je obohacená o složku kozího mléka.

Mýdlo dodáváme krájené ve větších kusech nebo jako štolu, kterou si rozkrájíte dle potřeby (celistovost dle aktuální dostupnosti).  Hydratuje pokožku těla, je vhodné i pro citlivou pokožku.

Stačí např. dobarvit (ovšem hmota má nádherně mléčnou barvu) nebo přidat bylinky či jiné ingredience, dle potřeby. Hmotu lze dle potřeby dobarvit (barvy do mýdel máme v nabídce) a "přichutit" - dodat jí příjemné aroma (esenciální olejíčky, přírodní silice).

Do hmoty lze přidat různé ingredience - nejčastěji sušené bylinky, kávová zrnka nebo miniaturní drobnosti.

Díky mléčné a esteticky velmi příjemné barvě, není ani třeba hmotu dobarvovat, stačí přidat vůni a bylinky - mýdlo vypadá úžasně - viz doplňkové foto.

Balení: 1 kg, krájené kusy.

Neobsahuje přidaná barviva ani parfémy. Kozí mléko, bohaté na minerály a vitamíny, především vitamin E, pokožku zvláčňuje a vyživuje. Vhodné pro výrobu neprůhledných mýdel.

Složení: Aqua Glycerin Sorbitol Sodium Stearate Sodium Laurate Propylene Glycol Sodium Laureth Sulfate Sodium Lauryl Sulfate Sodium Chloride Stearic Acid Goats Milk Lauric Acid Titanium Dioxide Pentasodium Pentetate Tetrasodium Etidronate

Postup výroby: Práce s licí hmotou je nejen velmi jednoduchá, ale také velmi bezpečná. Potřebné množství hmoty rozehřejeme nejlépe ve vodní lázni, rozehříváme pomalu, aby se tekutina nezačala vařit. Do hmoty můžeme přidat vůni - nejlépe kvalitní silice nebo parfémované oleje, i ji obarvit. Barvy přidáváme v množství dle potřebné intenzity barvy mýdla, mimo plotnu (rendlík odstavíme). Poté rozléváme do mýdlových forem a necháme ztuhnout.

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.10.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artemis1981
Katalogové č.: 2368559
Vloženo: 24.1.2012
Menu
--