100% přírodní heřmánkový extrakt nabízíme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.
Heřmánek si pro svoje výrazné protizánětlivé, dezinfekční a aktivně působící vlastnosti našel široké uplatnění ve farmaceutickém, dermatologické a kosmetickém průmyslu. Heřmánek patří k bylinám, které se pro významné aktivní složky aplikují na pokožku, již od nepaměti. A již staré přísloví má pro bylinku výstižné označení: "před heřmánkem smekni, před třezalkou klekni". Aktivní vlastnosti / působení: * antibakteriální * vysušující * uklidňující * protizánětlivý * tonizační * zesvětlující / pigmentace pleti / * zmírňuje tmavé kruhy pod očima * vhodný na problematickou pleť - především se sklonem k akné * čistící vlastnosti - čistí pleť Kosmetické aplikace: * pleťové krémy, balzámy * pleťové vody * tělové krámy, másla, balzámy * mýdla - tekutá i pevná * zubní pasty * vlasová kosmetika - balzámy, šampony, kondicionéry, aktivní vlasové kúry * poopalovací kosmetika Charakteristika: hnědožlutá kapalina s mírnou úsadou přírodních látek, bez přidaných barviv. Složení: voda, glycerol /glycerin/, extraktivní látky z květu heřmánku - 1 kg výrobku obsahuje extrakt z 140 gramů květu heřmánku bez konzervačních látek a barviv Dávkování v kosmetických produktech: krémy: 2 – 5 % šampony, koupele: až 10% Balení: PET lahvička, uzávěr s těsnící vložkou a trhací pojistkou Objem: 10 ml
|
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.12.2020
Zboží je nedostupné. Informace
Informace o zboží
|