Domů Prodané zboží prodejce indívo 2- fázová čistící (odličovací) emulze ? levandule

Dvoufázová hydrofilní čistící a odličovací emulze se skládá pouze z přírodních složek. Základem je olej z hroznů za a aloe vera gel, jež dokonale čistí pleť, odstraní make-up i řasenku. Aloe vera navíc perfektně hydratuje a vyváží pH pokožky. Jojobový olej pleť pěstí a vyživí. Levandulová silice jemně desinfikuje, čistí a zklidňuje pleť. Nabízí všestrannou péči o všechny typy pleti.

Tato čistící emulze je vhodná k čištění nalíčené i nenalíčené pleti. Její pH je 5,0 - 5,5.

Aloe vera gel je díky saponinům a snadnému pronikání do hlubokých vrstev kůže (4x rychleji než voda) ideálním čističem. Snižuje svědění, redukuje krvácení, sráží teplotu zanícených částí těla. Je protizánětlivý, pracuje podobně jako steroidy, ale bez vedlejších příznaků. Působí silně hydratačně, dodává vlhkost všem vrstvám kůže. Zvyšuje normální buněčné množení, čímž urychluje regenerativní fázi hojivého procesu. Roztahuje kapiláry (krevní cévy nejmenšího průměru), zbavuje kůži odumřelých buněk. Reguluje pH kůže. Aloe vera zjemňuje, vyhlazuje a zpevňuje pokožku obličeje a těla podle potřeby. Navrací jí přirozený tonus, omlazuje odstín kůže a ochraňuje ji před vnějšími škodlivými vlivy.

Olej z jader hroznů je velice jemný olej, který dobře proniká kůží, nezanechává ji mastnou. Pomáhá vyrovnat kožní hladinu pH. Je hypoalergenní a antioxidační. Obsahuje vitamin E, nenasycené mastné kyseliny.

Jojobový olej je vhodný pro jakýkoliv typ pokožky, zejména pro suchou citlivou a aknózní pleť. Dobře se roztírá a nezanechává lesk na pokožce, naopak hedvábný mat. Obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínů, které velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Pleť regeneruje, hydratuje, zjemňuje, vyhlazuje drobné vrásky. Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4.

100% esenciální olej levandule Maillette (Lavandula angustifolia) je vhodná pro všechny typy pokožky. Pomáhá při nejrůznějších kožních problémech, jako jsou akné, drobná poranění či ekzémy. Chrání pokožku před množením mikroorganismů. Pleť osvěží a rozzáří. Levandule obnovuje psychickou rovnováhu, pomáhá při migrénách a nespavosti.

Složení: Aloe vera gel, Slunečnicový olej LZS*, Jojobový olej LZS, 100% esenciální olej levandule Maillette. *lisovaný za studena

Objem: 60ml

Produkt neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu. Vhodný pro vegany. Netestujeme na zvířatech.

Emulzi dodáváme v lahvičce disponující šroubovacím uzávěrem, který je odklápěcí a má malý otvor pro přesné a snadné dávkování. Opatřeno nalepovací a papírovou etiketou. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 23°C. Minimální trvanlivost je 3 měsíce.

Použití: Lahvičku nejdříve protřepeme, aby se složky smísily. Kosmetický tampon je potřeba navlhčit vodou a poté přidat potřebné množství emulze, tím odstranit nečistoty, líčidla.

 

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
tinktury a oleje
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.2.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4096269
Vloženo: 22.7.2013
Menu
--