Domů Prodané zboží prodejce BG Photography A5 blok s autorským designem KŮRA

Pro milovníky voňavého papíru tu mám nový A5 bloku s autorskou fotografií na titulní straně. Pro všechny obdivovatele přírody a struktur. Minimalistický, stylově čistý. Vhodný pro muže i ženy. Ručně vázaný!

Barevná fotografie je vytištěná na kvalitní papír, nalepena na karton, který tvoří titulní stranu bloku. Zadní strana je opět z recyklovaného kartonu potažená černým papírem. Pro tento blok jsem zvolila stříbrnou kroužkovou vazbu na horní straně a k tomu ladící šedou gumičku na zajištění. Uvnitř bloku je 70 nelinkovaných listů z recyklovaného papíru 80 g. Přední výlep je čistý, na zadním výlepu najdete filozofii firmy, která pro mě bloky vyrábí a kontakt na mě.


Koupí tohoto bloku rovněž podpoříte sociální firmu, která dává pracovní příležitosti lidem, kteří na trhu práce jen velmi těžko hledají pracovní uplatnění. Firma, se kterou spolupracuji, poskytuje i psychosociální podporu  a nabízí možnost získat nové dovednosti  právě takovým lidem, kteří to potřebují nejvíce.

Další bloky si můžete prohlídnout zde. 

Barvy:
Velikost:
A5
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.6.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: BG Photography
Katalogové č.: 6626389
Vloženo: 10.9.2015
Menu
--