Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Achát s drůzičkou...(Afrika Malawi)

Autorský šperk s krásným achátem z Afriky...

Barva kamene je ohnivě oranžová - více odstínů. Kámen není barvený, ani pálený, má přírodní barvu a pěknou, krystalickou drůzičku. Jeho velikost je 4,2 x 2,5 x 2cm. Je usazen v cínu, zdoben cínovaným drátem. Celková velikost šperku je 4,8 x 2,6 x 2cm. Zavěšeno na černé voskované šňůrce, délka 45 +5cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 28 gramů.

šperk je originál s krásným kamenem.

Achát je zemitý kámen zdravého rozumu vitality a vůle k životu.  Mírní pýchu a připomíná nám, že příroda je zdrojem naší síly.  Může být užitečné pro ty, kteří se snaží být originální ve svém životním stylu , protože achát vede k pochopení potřeby hlubšího významu. Achát podporuje tvořivost a pomáhá najít řešení, spíš než se zaměřit na negativní aspekty každodenních problémů.  Achát dodává energii aurickému tělu a povzbuzuje lásku. 
Mechový Achát má receptivní energii a náleží elementu země. Je silně spjat s přírodou, osvěžuje duši a ukazuje vše krásné okolo. Velmi vhodný také pro pěstitele rostlin. Přitahuje bohatství, štěstí, nové přátele.
Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.5.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14670385
Vloženo: 13.5.2024
Menu
--