Domů Prodané zboží prodejce Čaki-chirurgická ocel Achátky do modra laděné.....

Naušnice   z chirurgické oceli, zdobí je krásné kuličky modrého achátu. Všimněte si vybarvení, každá kulička je jiná.......průměr je 12  mm . Nejsou těžké, roztomilé..........Plastové zarážky proti ztracení.

Délka naušnic je 3,5 cm.

Drát z chirurgické oceli je protialergický drát, používá se převážně na výrobu rovnátek, ve zdravotnictví, proto se ho nemusíte vůbec bát.

 

Jen pro zajímavost:

Achát
Užití: odvaha, síla, léčení, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Je to velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.
Achátky do modra laděné.....

 

 

Říční perly do oušek-provlékací

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
,
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
drahé kameny
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Čaki-chirurgická ocel
Katalogové č.: 5736891
Vloženo: 17.11.2014
Menu
--