Domů Prodané zboží prodejce Auško adventní kalendář + kolíčková girlanda (AK + dřevěná girlanda)

Chtěla jsem napsat, že Vám vydrží až do smrti, ale to by nebylo hezké, to takhle napsat ... takže jinak, pokud budete chtít vydrží Vám až do smrti (prostě po Vánocích uklidíte a za rok vytáhnete znova - ani prát nemusíte :), a nebo 24. prosince naplníte pytlíčky drobnými dárečky a dáte to dítku do školy/školky pro jeho kamarády (ehm, bylo by hloupé kdyby jich měl víc ja 24) nebo třeba kolegyním/kolegům do práce :)

Kalendář obsahuje 24 malých pytlíčků, které mají rozměr 10x14 cm. Pytlíčky jsou v bílé, béžové a červené barvě, některé jsou ozdobeny paličkovou krajkou (béžová, bílá)

K pytlíčkům dostanete červenou stužku na zavázání pytlíčku, které je dostatečné množství, aby Vám vystačila na všechny.

No a samozřejmě karton s 24 kulatými visačkami s číslami (56-80, ehm ne, 1-24)

Kalendář můžete zavěsit kamkoliv, ideálně na zábradlí, nebo pokud jej nemáte (tak jako já) stačí i obyčejné ramínko, nebo ošatka.

Kalendář bude doručen ve velkém pytlíčku, tak abyste jej mohli v klidu skladovat (pytlík jsem zapomněla vyfotit, ale je součástí :)

                                             ***

V případě Vašeho zájmu, může být kalendář ušit v jiné barevné kombinaci (moc hezký je v modré, zelené ....), nebo pytlíčky mohou být větší (pokud máte hodné dítko) popř. menší (pro zlobidla)

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Auško
Katalogové č.: 7927676
Vloženo: 8.10.2016
Menu
--