Domů Prodané zboží prodejce Havroš Album - polotovar (20 listů bez "pavoučka")

Polotovar alba s 20-ti listy bez proložení stránek tzv. pavoučkem proti slepování fotek, určený k vlastnímu dotvoření a dozdobení. Pokud lepíte do alba "fotky" z tiskárny, není pavouček nutný.

Listy jsou z kvalitního papíru s gramáží 250g/m2 (silnější čtvrka). Ve hřbetu jsou stránky proloženy, aby se album "nenafukovalo" při vlepování fotek.

Součásti dodávky

  • vlastní album s 20-ti listy, barva dle přání
  • bavlněný třípramenný provázek s barvami dle přání
  • průchodky dle výběru (nikl - stříbrné, mosaz - zlaté, staromosaz - takové ty podivně zašlé, jako na  obrázku)
  • udělátor na rozhňahňání průchodek (nevím jak ten nástroj nazvat, je to takové to stříbrné kolečko, na které se položí průchodka a černé cosi, co se nasadí na dřík průchodky a pak se do toho majzne kladivem)

Doporučený postup dotvoření

Album opatrně rozešijte a zafixujte v dirkách párátkem, kusem špejle nebo čímkoli, aby se vám album nerozpadlo na jednotlivé listy.

Potáhněte lícovou stranu desek vybraným materiálem (kůže, papír, plátno či cokoli dalšího) tak, aby potah na všech stranách přesahoval přes desky o 1 - 1,5 cm. Přesah zahněte na rubovou stranu desek. Pak přilepte na rubovou stranu desek (tzv. přídeští) jedem arch papíru z alba tak, aby vznikl rovnoměrný, 5 mm silný, rámeček kolem dokola. Ještě do vlhkého materiálu udělejte dírky v místech, kde bude album sešito. Takto připravené desky vložte mezi dvě prkénka, zatěžkejte a nechte důkladně vyschnout (minimálně 48 hodin, raději více). Pokud tak neučiníte, desky se zkroutí a už je nejspíš nikdy pořádně nenarovnáte.

Po dokonalém vyschnutí dokončete finální úpravu desek - dolepte mašličky, kytičky, motýlky a další havěť, nasaďte průchodky a album pomocí velké jehly nebo odpovídajícího háčku znovu sešijte.

Hotový výrobek vyfoťte a pošlete mi obrázky, ať se také mohu pokochat Vaším, bezpochyby dokonalým, výtvorem.

Hodně štěstí a nápadů přeje Havroš

Barvy:
Velikost:
jiná
prodejní cena
349 Kč
Prodáno 22.10.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Havroš
Katalogové č.: 5629138
Vloženo: 22.10.2014
Menu
--