Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry AMAZONIT A RŮŽENÍN SE VČELKOU Růženín

Medailonky z polodrahokamů se včelkou zavěšené na jemných řetízcích. Řetízky jsou pozlaceny nejkvalitnější metodou zlacení "gold filled" (plněno zlatem), mají tedy vlastnosti podobné celozlatým.

Cena je uvedena za jeden kus. Na výběr ze dvou variant:

  • amazonit - zelenomodrý 
  • růženín - růžový 

Délka řetízku je 47 cm. Průměr medailonku je 16 mm.

Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru. 

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Dodává životní energii, oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Materiál: amazonit/růženín, mosaz pozlacená 14karátovým zlatem, řetízek pozlacen silnou vrstvou zlata (gold filled) pro vysokou odolnost materiálu.

Doporučuji sundavat na koupání. Další informace o tom, jak pečovat o šperky, naleznete zde.

Podívejte se na další náhrdelníky zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.11.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 12115008
Vloženo: 25.7.2020
Menu
--