Domů Prodané zboží prodejce RK.Renata anděl odvahy (sodalit)

Anděl je mocným symbolem, který vyjadřuje štěstí a ochranu před vším špatným v životě, je symbolem naděje, osvícení a vedení po správné cestě životem.

Andělé naše domácnosti nejen chrání, ale přinášejí do nich takzvané teplo a duševno. Některé tradice říkají, že anděl jako nebeské stvoření, které nikdo nikdy neviděl, nemá mít zobrazen obličej, jelikož se neví, jak vypadá.

Andělský přívěšek vytvořený z minerálu sodalitu, korálku z křišťálu , drátu a cínu.

Použitý je bezolovnatý cín.

Vytvořeno technikou tiffany.

Šperk byl leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Celková velikost šperku je zhruba  3 x 4 cm.

Zavěšen na kůži černé barvy.

Sodalit má velice intenzivní účinky, které prohlubují meditaci a duševní prožitky. Je vhodný pro zvýšení koncentrace a uklidnění rozbouřených emocí a mysli. Spojuje logiku s intuicí a zvyšuje představivost a abstraktní myšlení. Je určen pro ty, jež chtějí porozumět svému současnému životu a nalézt své poslání.  Potlačuje duševní a citový zmatek. Podporuje přijímání a zapamatování nových informací. Dodává odvahu k dosahování vytyčených cílů.

Chrání před konflikty, napomáhá k dosažení kompromisu a shody s okolím. Pokud je sodalit přítomen při týmové práci, přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Rovněž podněcuje činorodost a výkonnost týmu.

Odhaluje příčiny obav, fobií a pocitů viny. Pomáhá odstranit svazující pocity bezmoci, nerozhodnosti a neschopnosti. Zvyšuje sebevědomí a prohlubuje lásku a obdiv k sobě samému. Sodalit je kámen spisovatelů. Pomáhá otevřít a pročistit zastřenou mysl a odstranit bloky při psaní. Zvyšuje kreativitu. Má pozitivní vliv na komunikativnost a umění jasného a zajímavého vyjadřování. Je excelentním pomocníkem při veřejných projevech, jelikož mírní ostych a nervozitu.

 

 

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
unisex
Materiál:
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.6.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: RK.Renata
Katalogové č.: 9471493
Vloženo: 10.4.2018
Menu
--