Domů Prodané zboží prodejce YourStyle Andělka pro štěstí s opálem - náhrdelník

Andělka je zdobená minerálem opál. Andělka a řetízek materiál antické stříbro.

řetízek - 85 cm

Opál :
je citlivý kámen s jemnými vibracemi. Podporuje v nás originální a dynamické využívání tvůrčí síly. Dokáže nám pomoci při objevování a projevování našeho skutečného Já. Opál dokáže zároveň vysílat a pohlcovat. Přijímá myšlenky a pocity z okolí, zesiluje je a vrací je zpět ke zdroji. Opál je karmický kámen - učí nás pochopit, že vše co vyšleme ze sebe ven, se nám zase vrátí.
Opál je ochranný kámen, zesiluje zvláštnosti charakteru, vynáší na povrch osobní vlastnosti, aby mohli projít potřebnou proměnou. Pomáhá nám pochopit naši vlastní cenu a hodnotu, pomáhá nám porozumět našim vlastním možnostem a schopnostem. Přináší do života světlo a spontánně rozhodování. Rovněž v nás povzbuzuje umělecké sklony. Odpradávna byl spojován s láskou a vášní a také s touhou a erotikou. Říká se, že opál je kámen pokušení, pokud máme zábrany v sexuální oblasti, pomůže nám je překonat, uvolnit.
Léčebné účinky: opál podporuje vůli žít. Čistí krev, ledviny. Léčí Parkinsonovu chorobu, infekce, horečky, reguluje hladinu inzulínu, pomáhá při porodech, blahodárně působí na oči, zejména pokud si z něj připravíme elixír, podporuje a dává do harmonie všechny procesy v těle, reguluje srdeční činnost, čistí,  regeneruje pleť...

Barvy:
Styl:
romantický
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
skleněné korálky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.6.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: YourStyle
Katalogové č.: 4193833
Vloženo: 23.8.2013
Menu
--