Domů Prodané zboží prodejce šlechtačka "Andílci pro zdraví "-pohankový polštářek

Povlečení s andílky je předem vypráno a vysráženo. 

Velikost polštářků  cca 32x 24 cm, váha 485- 500g !

Je možné se domluvit i na jiných rozměrech

Něco málo o slupkách

Polštářek je plněný pohankovými slupkami v BIO kvalitě, které jsou elastické a přizpůsobí se tvaru Vašeho těla. Tak se může svalstvo zcela uvolnit a slupky zároveň jemně masírují. Doporučují se proti zablokování krční páteře a z toho plynoucím bolestem hlavy, zátylku, ramen a zad. Blahodárně působí proti nespavosti, migréně, tlumí onemocnění dutin , přináší úlevu u bolestí končetin a kloubů.

Slupky mají schopnost uskladňovat vzduch a to umožňuje jejich dobré nahřívání na radiátorech nebo na slunci. Důležitou vlastností pohankových slupek je také příjemný šelest, který působí uklidňujícím účinkem. Polštáře plněné těmito slupkami pojmou v noci tělesný pot, odvádějí nadbytečné teplo a vytvářejí příjemné klima pro zdravý spánek.

Péče - jednoduché natřepání stačí k uvedení polštářku do původního tvaru. Pokud možno dávejte polštářek často na slunce, aby " nakumuloval energii", která potom přejde na Vás.

Nahřívat lze na slunci, radiátoru i v mikrovlnce.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.3.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: šlechtačka
Katalogové č.: 9131926
Vloženo: 12.12.2017
Menu
--