Domů Prodané zboží prodejce Bogi-chráněná dílna Antialergický- křišťál, růženín a chirurgická ocel

Růženec z horského křišťálu a růženínu.

 

Všechny kovové části růžence jsou z chirurgické oceli(!), jinak je růženec z křišťálových kuliček o průměru cca 4,5 mm, otčenášové kuličky mezi desátky mají průměr 6mm a jsou růženínové. Kžížek je rovněž z polodrahokamu růženínu.

Je vyroben z pevného kovu, který zaručuje jeho dlouhou životnost a při dlouhodobém dotyku s pokožkou se nijak nemění a neoxiduje. Kov je bezpečný a proto je používán ve stomatologii a chirurgii.

Drátek pro výrobu nakupujeme přímo od (Českého) výrobce.

Dodáváme v maličkém plátěném pytlíčku (bavlna) na šňůrku, který ochrání růženec před mechanickým poškozením a světlem. Posíláme v bublinkové obálce.

 

Křišťál

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody. Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii uvádí do harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, Zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny. Léčebné využití: vhodný na většinu zdravotních problémů, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, podporuje laktaci.

 

Růženín

Kámen dobra, zdraví, krásy a lásky, dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním! Je zbarven do růžova a je vhodným kamenem pro děti a také pro staré lidi. Probouzí cit něžnosti, mírnosti, přátelství a nesobecké lásky. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity a otevře srdci a smyslům vše, co krásného nás obklopuje. Probouzí v nás citlivost a vnímavost pro umění, oživí v nás fantazii, inspiraci a duševní tvořivost. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši a dodává životní sílu. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí.

Uchovávejte v temnu, růženín při dlouhodobém vystavení dennímu světlu bledne.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
křišťál
,
růženín
prodejní cena
364 Kč
Prodáno 17.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bogi-chráněná dílna
Katalogové č.: 2613214
Vloženo: 9.4.2012
Menu
--