Domů Prodané zboží prodejce Sintunia Arganový + jojobový + růžový olej

Arganový olej je nejdražší a nejlepší olej na světě. Bývá nazýván Krásou života nebo Elixírem mládí. Je darem přírody. Působí proti stárnutí pokožky, podporuje obnovu pleti. Je vynikající anti - aging, hydratuje, změkčuje a vyživuje. Obnovuje lipidový plášť pokožky a její mikrocirkulaci, zlepšuje stav buněk.  Váže volné radikály a tím zabraňuje rychlému stárnutí pokožky. Obnovuje poškozenou kůži. Má schopnost přivézt zpět k životu suchou, zničenou a zralou pokožku. Používá se k léčbě akné, lupénky, suchého ekzému, hojí popáleniny a kožní trhliny. Neexistují problémy s kterými by si olej neporadil.

Jojobový olej - je tekutý vosk, který se získává lisováním za studena z plodů ořechu Simmonds. Obsahuje aminokyseliny, které jsou shodné s kolagenem, který podporuje elasticitu pokožky. Dokáže se velice rychle absorbovat do pokožky aniž by ji zanechal mastnou. Vytváří ochrannou vrstvu proti ztrátě vlhkosti. Hojí drobné rány a odřeniny. Obsahuje vitaním E. Udržuje pokožku pružnou a sametově jemnou.

Růžový olej má léčivé a antidepresivní účinky. Je nejluxusnější olej vůbec. Zvyšuje napětí a elasticitu pokožky. Zpevňuje, hydratuje, vyživuje a regeneruje. Udržuje pleť mladistvou a svěží. Harmonizuje a zklidňuje psychiku.

Ozdoba je vhodná pro tělo, ruce i obličej. Vychutnejte si jemnou svěžest. Bohatě pění a na pokožce zanechává jemný ochranný film. 

Tato krásná voňavá ozdoba je vyrobené z kvalitní certifikované anglické glycerínové hmoty.

Složení: kokosový, palmový, ricínový, světlicový olej, glycerin (rostlinného původu), čištěná voda, hydroxid sodný, sorbitol (přírodní, hydratační), sorbitan  oleát, oxid titaničitý (přírodní minerální bělidlo)

PRO VÝŽIVOVOU HODNOTU PŘIDÁNO :

bambucké máslo - krém s přírodními vitamíny, který obnovuje poškozené buňky, napíná a vyživuje pokožku, je vysoce hydratační

jojobový olej 

arganový olej

růžový olej

vitamin E - je přírodní antioxidant, zabraňuje stárnutí kůže, v produktu má také funkci konzervantu, výrazně prodlužuje trvanlivost výrobku, je vhodný také po slunění. Podílí se na regeneraci povrchových vrstev pokožky, zvyšuje pružnost svalů. Je protizánětlivý, zpevňuje cévní stěny a tím zlepšuje stav pokožky. Chrání jí před bledostí a únavou.

sušené květy růží jemně namleté

Dále přidány bezpečné kosmetické barvy.

Pro vůni přidán růžový esenciální olej.

Hmotnost  je cca 80g

Autorský originální výrobek, vlastní neutuchající kreativita.

Veškeré informace jsou pouze pro informaci, o použití si zákazník rozhoduje sám.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sintunia
Katalogové č.: 6981111
Vloženo: 2.1.2016
Menu
--