Domů Prodané zboží prodejce atelier MATE 2 Riddikulus

Výtěžek z prodeje zboží bude věnován pro Záchrannou stanici pro veverky Pinky. Akce potrvá od 1.10. do 31.12.2015. Další informace o činnosti klubu a jeho akcích najdete zde: www.fler.cz/zvn.

Náušnice jsou z perleťového kola o průměru 4cm. Kolo je upraveno technikou decoupage - ubrouskovou technikou - OBOUSTRANNÁ DECOUPAGE. Grafika je na origami papíře. Perleť je opatřena lakem, který zajistí, že bude naušnice odolná proti poškrábání. Použitý kov je stříbrné barvy. Háček je kovový bez obsahu niklu a olova. Celková délka i s háčkem je 6,5cm.

Originální kus!!!, budou přesně takové jen jedny(každá naušnice trochu jiná - grafika, nejsou totožné!!!). Baleno v originální recy-cigaretové krabičce.

Riddikulus=Zesměšní cíl kouzla, používá se proto k zahnání bubáka.

Bubák je tvor živící se strachem, bere proto na sebe podobu, která oběť co nejvíc vyděsí a když člověka zastihne nepřipraveného, může ho zcela zaskočit. Formule v latině znamená směšný. K úspěšnému provedení kouzla je nutné si představit něco směšného.

Původní cena: 120Kč

Barvy:
prodejní cena
99 Kč
Prodáno 3.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: atelier MATE 2
Katalogové č.: 2653979
Vloženo: 22.4.2012
Menu
--