Domů Prodané zboží prodejce Iruš Audrey Hepburn - velká, na více karet

Elegantní, tak trochu retro peněženka z krásné, dovozové, silnější kanvasové bavlny s motivem Audrey Hepburn, v šedé, červené a černé barvě na bílém podkladě. Doplňkové látky jsou bílé puntíky na černé a maličké bílé puntíky na červené.

Je zapínaná na magnetku, má 4 kapsičky na bankovky a doklady, přičemž poslední kapsička je hezky přilehlá ke stěně peněženky, dále jednu zipovou kapsičku na kovové mince a 4 samostatné kapsičky na karty. Zip je ozdobený kovovým přívěškem.

Rožky peněženky jsou opatřeny kovovými růžky, které ji nejen ozdobí, ale i ochrání. Vnitřní strana je ozdobená designovou etiketkou.

Tato má již svou majitelku, tak se umístění vzoru může lišit od vyobrazení, ale vždy je na vrchní části peněženky obličej krásné Audrey.

Rozměry peněženky jsou 19 cm x 10,5cm. Na přání mohu zhotovit i v jiném rozměru, či provedení. Ve zboží mám i jiné varianty - mrkněte :-).

Celá peněženka je pečlivě vystužena, pěti druhy brašnářského lepení, aby byla pevná a funkční :-).

Peněženku Vám mohu zhotovit i z jiných láteček, v jiné velikosti i jiným počtem kapsiček :-), stačí napsat Vaši představu.  Vzorník látek je doplněný dole v profilu.

Tato má již svoji majtelku, tak se umístění vzoru může mírně lišit od vyobrazení.

K peněžence mohu udělat i kapsičku, obal na knihu či diář..... stačí napsat přání a určitě se domluvíme :-). Mám v nabídce pouzdro na mobilní telefon.

Další moje peněženky najdete zde.

 

 

image imageimageimage

 

image

imageimageimageimageimageimage

imageimageimageimageimageimage

imageimageimageimageimageimage

imageimageimageimageimageimage

imageimageimageimageimageimage

imageimageimageimageimageimage

imageimageimageimage

Barvy:
Styl:
romantický
,
retro
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Iruš
Katalogové č.: 4247148
Vloženo: 9.9.2013
Menu
--