Prodané zboží prodejce artemis1981 BABASSU OLEJ - vzácný olej

Babassu olej - rostlinný olej dodáván jako surovina k domácí výrobě kosmetiky.

Babassu olej je získáván z plodu ořechu - brazilské babassu palmy. Plod je přibližně 10 - 12cm dlouhý, hnědě-mramorovaný, semena plodu obsahují 60-70% oleje.

Krémová konzistence Babassu oleje vás doslova nadchne. Tento olej patří k velmi vzácným, a to především pro svoje nenahraditelné účinky a vliv na pokožku. K přednostem patří rychlá vstřebatelnost, navíc nezanechává pocit mastnoty. K jeho přednostem taktéž patří přirozená antibakteriální účnnost.

Taktéž je možno přidat do koupele nebo jako součást koupelové kosmetiky /bath boms, koupelové pralinky, koupelová mýdla/, ...
Je vynikající pro výrobu mýdla, jelikož nádherně pění - vytvoříte přírodní pěnivost mýdel.

Návody a tipy použití
Tento olej má tendenci tát při teplotách nvyšších než 22 °C. Tento jev nemá žádný vliv na jeho kvalitu.
Pokud olej v lahvičce utuhne - doporučujeme nahřát v teplé vodě.
Při teplotě pod 22°C je pevný a tuhý.
Může být používán čistý nebo ve směsi s éterickými oleji jako denní krém nebo noční balzám.
Balení: dodáváno v plastovém obalu, opatřeném trhací pojistkou. Babassu olej můžeme používat v nezměněné podobě nebo využít jako součást do kosmetických produktů, či si vyrobit vlastní kosmetický produkt, dle svého gusta.

Dodáváno v balení od 50 ml, poté dle výběru varianty.

INCI: ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.2.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artemis1981
Katalogové č.: 5145259
Vloženo: 16.5.2014
Menu
--