Domů Prodané zboží prodejce indívo Balzám na rty kakao ? kokos

Balzám na rty s fairtrade za studena lisovaným kokosovým olejem, organickým kakaovým máslem a lecitinem je vhodný ke každodenní péči o rty. Je možné ho využít také k ošetření suchých míst na pokožce či pleti. Balzám má velice příjemnou, jemně kokosovou vůni, která se hodí pro ženy, muže i děti. Neobsahuje esenciální oleje. Nedráždí.

Kokosový olej rty zjemňuje a zvláčňuje, v létě chrání před sluncem a v zimě před mrazem. Obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin a vitaminů. Vykazuje antibakteriální, antiseptické a antimykotické účinky.

Kakaové máslo obsahuje vysoký podíl minerálů, jako je vápník, draslík, hořčík, zinek, mangan, měď a železo, které rty zjemňují a vyživují. (Jelikož nám záleželo na tom, aby vynikla jemná kokosová vůně, použili jsme kakaové máslo, které bylo částečně zbaveno své typické vůně).

Lecitin dodává rtům potřebnou vlhkost, podporuje pronikání účinných látek do pokožky. Účinně bojuje proti vzniku ekzémů. Používá se jako přírodní, tzv. ,,zelený" (rostlinný) emulgátor.

IGREDIENTS (Složení): Cocos Nucifera Oil (BIO kokosový olej LZS), Butyrospermum Parkii (Organické bambucké máslo ECOCERT), Euphorbia cerifera Wax (Kandelilový vosk),Theobroma cacao Seed Butter (Organické kakaové máslo), Lecithin.

Objem: 10ml (aluminiová dózička)

Jedná se o čistě přírodní produkt, vhodný pro vegany.

Krásné kakaové lusky na fotografii jsme dostali od mé sestřičky z ostrova Svatá Lucie. Posloužily a udělali jsme si z nich i raw čokoládu. Boby uvnitř jsou hořké, ale ta dužnina je sladká jako cukr. Pokrm bohů, paráda!

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.4.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6031746
Vloženo: 14.2.2015
Menu
--