Domů Prodané zboží prodejce indívo Balzám na rty ? Šípek, růže, měsíček

Výživný balzám na rty s růžovým voskem, šípkovým a měsíčkovým olejem, které podporují hydrataci a hojení. Voní jemně po růži, která je jen lehce doplněná a odlehčená takovou jiskřičkou rozmarýnu.  Balzám též zvýrazňuje přirozenou barvu rtů a dodává krásný lesk.

Růžový vosk výrazně zjemňuje a napomáhá hojení drobných trhlinek díky antiseptickým účinkům.

Šípkový olej má protizánětlivé a regenerační účinky. Hydratuje a zvyšuje elasticitu. Jde o významný přírodní zdroj více nenasycených mastných kyselin, vitamínů a minerálů.

Měsíčkový olej zvláčňuje, má protizánětlivé, antiseptické a regenerační účinky.

Balzám dále obsahuje organické bambucké a kakaové máslo, makadamiový a mandlový olej a kapku rozmarýnové silice, která působí antibakteriálně a též jako přírodní analgetikum. Základem je kandelilový vosk rostlinného původu. Tento vosk se získává z listů mexických pryšcovitých rostlin Europhorbia, které se nachází v horkých a suchých oblastech. Vosk vytváří ochrannou vrstvu zabraňující vysušení a popraskání kůže a rtů. Je bohatý na živiny, dobře se vstřebává a dodává krásný lesk. Kandelilový vosk je také široce používán jako přírodní alternativa k včelímu vosku.

Složení: Organické bambucké máslo, makadamiový olej LZS*, mandlový olej LZS, kandelilový vosk, organické kakaové máslo, šípkový olej, měsíčkový olej, růžový vosk, esenciální olej rozmarýn. * lisovaný za studena

Objem: 10ml

Čistě přírodní produkt. Neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty, vonné oleje, příchutě,...

 

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.8.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6094267
Vloženo: 2.3.2015
Menu
--