Domů Prodané zboží prodejce Medarek Balzám na ruce s vůní pomeranče a skořice

Výživný balzám na ruce s příjemnou konzistencí a vůní pomeranče a skořice.

Balzám na ruce Vám zvláční kůži a svou vůní si Vás jistě podmaní :)

Účinnými složkami jsou:

Mandlový olej LZS (lisovaný za studena) - obsahuje vzácné esenciální kyseliny, proteiny, minerály a je bohatým zdrojem vitaminu E. Velmi rychle se vstřebává do pokožky, je dobře snášenlivý a proto vhodný pro všechny typy pleti - od suché přes citlivou se sklonem k zarudnutí až po stárnoucí pokožku. Jako zvláčňující a zklidňující pleťový a tělový olej skvěle působí i proti škodlivým vlivům prostředí a preventivně bojuje proti tvorbě vrásek.

Bio bambucké máslo - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Ocení ho suchá a dehydratovaná pleť, ale to nejlepší z něj vytěží i zralá pleť.

Včelí vosk - má vynikající zvláčňující efekt, léčí rány a vyživuje citlivou pokožku. Vytváří tenkou vrstvu na pokožce, čímž zabraňuje jejímu vysušení a podráždění. Má vynikající protizánětlivé, antibakteriální a protivirové účinky, díky kterým brání rozvoji kožních infekcí. Obsahuje vitamín A, čímž přispívá ke změkčení, hydrataci a regeneraci kožních buněk.

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

100% přírodní silice pomeranč a skořice

Balení: 100 ml, hliníkový kelímek s etiketou. Zkušební vzorky jsou bez etikety. 

Vzhledem k tomu, že v současné době nesplňujeme legislativní podmínky ČR k prodeji kosmetiky, prodáváme toto zboží jako dekoraci.

Určeno k dekoraci.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde:

https://www.fler.cz/blog/nase-cesta-k-vyrobe-prirodni-kosmetiky-40741

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.6.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 8203448
Vloženo: 28.1.2017
Menu
--