Domů Prodané zboží prodejce P.K.Avekos Bavlněná rouška - sv.modrá

Ochranná rouška je vyrobena ze 100 % bavlny, je ušita ze dvou vrstev látky - vnitřní vrstva je bílá. Tkanice jsou delší, je možné zavázat kolem hlavy, nebo kolem uší.

Látka je vysrážená.

Pokud chcete využít nabídku České pošty na poštovné zdarma, uveďte to prosím v objednávce, je to obyčejná zásilka na vlastní riziko ( v případě ztráty nevracíme peníze ):

Česká pošta začne od čtvrtka doručovat zásilky s ochrannými rouškami bez poštovného. Podmínkou je, že odesilatel nebude chtít po adresátovi za dodané zboží žádné peníze ve formě dobírky. Informovala o tom v tiskové zprávě.

Zásilka s rouškami musí být v průhledném obalu, musí být označena poznámkou "ROUŠKY", adresa adresáta i poznámka musí být na zásilce umístěny a připevněny tak, aby byly čitelné a umožňovaly běžnou manipulaci se zásilkou po celou dobu přepravy.

S ohledem na současný maximální důraz na minimální kontakt mezi obyvatelstvem budou zásilky zasílány jako obyčejné zásilky, které je možné doručit vložením do domovní schránky nebo doručením bez nutnosti stvrzení převzetí zásilky.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.3.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: P.K.Avekos
Katalogové č.: 11322683
Vloženo: 18.3.2020
Menu
--