Bazalkový olej nabízíme ryze jako 100% přírodní surovinu k domácí výrobě kosmetiky.
Síla bazalkového oleje:
* má silné dezinfekční a antiseptické účinky
* používá se při infekcích dýchacích cest, má antivirové a antibakteriální účinky
* je výborný podpůrný prostředek k ošetření při bolestech hlavy způsobených stresem nebo alergií
* používá při onemocněních dýchacích cest, protože má blahodárné účinky na průdušky a dutiny
* je ideálním prostředkem pro ženy v období menopauzy - zmírňuje návaly horka a pocení, křeče
* při léčbě špatně se hojících ran, při bodnutí hmyzem, nebo opruzeninách
* příznivě působí proti akné
* pomáhá zmírňovat ranní nevolnosti u těhotných
* zmírňuje návaly horka a pocení při menopauze
Užití:
* samostatně
* základový olej
* výroba kosmetiky
* masážní olej
Složení: slunečnicový olej LZS, bazalka
Balení: PET lahvička, 10 ml