Domů Prodané zboží prodejce Tvořivá dílna HAKY žíhaný náramek

Netradiční betonový šperk pro všechny, kteří mají rádi jednoduchý a moderní styl.

Náramky jsou ručně odlity ze šperkařského betonu a následně impregnovány. Jedná o ruční práci, každý kus je tedy originál. Nabízím buď světle šedou barvu (klasickou pro beton), tmavě šedou (dobarvovanou), nebo žíhaný náramek - nikdy nebudou dva stejné. U žíhané varianty případně uveďte, který konkrétně se Vám líbí, nebo zda volíte náhodný výběr. Struktura betonu je jemnozrnná, nicméně občas jsou v betonu drobné bublinky, jež mu dodávají jeho osobitý vzhled.

Průměr lůžka je 21 mm, celková váha je pouhé 4 g. 

Veškeré betonové prvky jsou ošetřeny speciální impregnací, která zpevňuje povrch proti otěru a zabraňuje usazování nečistot. Je však zcela průhledná, nemění vzhled povrchu. Po uschnutí je nelepivá, umožňuje vzdušnou prodyšnost podkladu a zároveň se zlepšuje tepelná ochrana výrobku. Působí tak ochranně proti vodě a zvyšuje čistotu podkladu s velmi dlouhodobými účinky. Zabraňuje také vzniku výkvětů a mikrotrhlin.

Dodání v dárkové krabičce, posílané doporučeně v obálce s bublinkovou fólií Českou poštou. Osobní odběr ZDARMA v Holicích v Čechách. Po domluvě i v Třebechovicích p. Orebem či Vlčnově u Chrudimi.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
,
kůže
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvořivá dílna HAKY
Katalogové č.: 11218608
Vloženo: 3.2.2020
Menu
--