Domů Prodané zboží prodejce Tvořivá dílna HAKY Betonový náhrdelník "Kostka" 12 mm na šnůrce

Netradiční betonový šperk pro všechny, kteří mají rádi jednoduchý a moderní styl.

Náhrdelník je tvořený jednou betonovou kostkou o délce hrany 12 mm. Kostka je na šňůrce o delce 45 cm (+5 cm na prodloužení). Celková váha náhrdelníku je pouhých 7 g. Kostka může mít kromě klasické světle šedé barvy i tmavě šedou (2. varianta), nebo být žíhaná (3. varianta), případně tmavě šedá a výraznějšími bublinami (4. varianta).

Kostka je z velmi jemného betonu, ručně odlévaná do formy. Jedná o ruční práci, každá kostička je originál. Struktura betonu je jemnozrnná, přesto typická svými nedokonalostmi, jež mu dodávají jeho osobitý vzhled. Veškeré betonové prvky jsou ošetřeny speciální impregnací, která působí ochranně proti vodě, chrání povrch proti oděru a zabraňuje usazování nečistot, ale zároveň nemění barevný tón podkladu.

Dodání v dárkové krabičce, posílané doporučeně v obálce s bublinkovou fólií Českou poštou. Osobní odběr ZDARMA v Holicích v Čechách. Po domluvě i v Třebechovicích p. Orebem či Vlčnově u Chrudimi.

Pokud byste chtěli kostku na řetízku z chirurgické oceli (+70 Kč) - zde, či přizpůsobit barvy/počet kostek, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím Fler zprávy a vytvořte si šperk přímo na míru. O případné změně ceny Vás budu informovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.8.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvořivá dílna HAKY
Katalogové č.: 11491501
Vloženo: 14.5.2020
Menu
--