Domů Prodané zboží prodejce Tvořivá dílna HAKY Betonové náušnice "Diamant"

Netradiční betonový šperk pro všechny, kteří mají rádi jednoduchý a moderní styl.

Diamant - přívěšek je veliký 30 x 26 mm, váha 12 g. Je na voskované šňůře (cca 90 cm). Upředňostňuji tuto délku, ale mohu ji jakkoliv upravit. Diamant mohu dát na řetízek z nerezové oceli (+70 Kč).

Náušnice jsou 16 x 18 mm veliké. Celková váha náušnic je pouhých 6 g. Nemusíte tedy mít obavy z velké váhy. Váha je srovnatelná, nebo často dokonce menší ve srovnání s běžnými korálkovými náušnicemi. Na vyžádání změním bižuterní afroháčky na chirurgickou ocel.

Možno zakoupit samostatný přívěšek, samostatné náušnice, nebo celou sadu (za zvýhodněnou cenu).

Všechny prvky jsou ručně odlévané do forem. Jedná o ruční práci, každý diamnat je originál. Struktura betonu je jemnozrnná, přesto typická svými nedokonalostmi, jež mu dodávají jeho osobitý vzhled. Veškeré betonové prvky jsou ošetřeny speciální impregnací, která působí ochranně proti vodě, chrání povrch proti oděru a zabraňuje usazování nečistot, ale zároveň nemění barevný tón podkladu.

Dodání v dárkové krabičce, posílané doporučeně v obálce s bublinkovou fólií Českou poštou. Osobní odběr ZDARMA v Holicích v Čechách. Po domluvě i v Třebechovicích p. Orebem či Vlčnově u Chrudimi.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
sportovní
,
pro volný čas
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
,
bižuterní kov
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.4.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tvořivá dílna HAKY
Katalogové č.: 10550010
Vloženo: 7.5.2019
Menu
--