Domů Prodané zboží prodejce Medarek Čokoládový balzám

Výživný balzám na ruce, pleť i celé tělo s omamnou kakaovou vůní, která si Vás dokonale podmaní. Neobsahuje vodu, parabeny, umělá aromata.

Balzám je certifikován již pro miminka od narození. Skvěle promašťuje suchou kůži, chrání ji před vlivem nepřízně počasí. Je vhodný i jako pleťový balzám pro suchou a normální pleť bez výskytu akné.

Balzámu se nanáší malé množství. Jde o přírodní produkt, který reaguje na změny teplot. Krystalizace vosku není na závadu.

Ingredients (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandlový olej lisovaný za studena), Theobroma Cacao Seed Butter (Kakaové máslo z prvního lisu), Cera Alba (Včelí vosk), Tocopherol (Přírodní vitamín E)

Mandlový olej LZS (lisovaný za studena) - obsahuje vzácné esenciální kyseliny, proteiny, minerály a je bohatým zdrojem vitaminu E. Velmi rychle se vstřebává do pokožky, je dobře snášenlivý a proto vhodný pro všechny typy pleti - od suché přes citlivou se sklonem k zarudnutí až po stárnoucí pokožku. Jako zvláčňující a zklidňující pleťový a tělový olej skvěle působí i proti škodlivým vlivům prostředí a preventivně bojuje proti tvorbě vrásek.

Kakaové máslo - výborně chrání namáhanou kůži před různými vlivy počasí, zvyšuje flexibilitu kůže, zpomaluje strárnutí pokožky. Působí velmi dobře i v péči o jizvy, strie. Nádherně voní!

Včelí vosk - má vynikající zvláčňující efekt, vyživuje citlivou pokožku. Vytváří tenkou vrstvu na pokožce, čímž zabraňuje jejímu vysušení a podráždění. Obsahuje vitamín A, čímž přispívá ke změkčení, hydrataci a regeneraci kožních buněk.

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

Balení: 50 ml, hliníkový kelímek s etiketou.

Trvanlivost: Jeden rok, po otevření doporučujeme spotřebovat do půl roku.
Za nádherné etikety vděčíme ilustrátorce Terezce Křemínské, kterou zde na Fleru najdete pod přezdívkou curlytea.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde:

https://www.fler.cz/blog/nase-cesta-k-vyrobe-prirodni-kosmetiky-40741

Barvy:
Určení:
unisex
Druh:
masti
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.8.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 8249706
Vloženo: 10.2.2017
Menu
--