Domů Prodané zboží prodejce Medarek Zinková s propolisem - akné, AE, neštovice

Na ekzém, vyrážky, opary, neštovice...


Zinková mast je hojně užívána pro podpůrnou léčbu mnohých kožních obtíží. Naše zinková mast neobsahuje žádné zbytečné složky navíc... Pouze zinek, máslo, olej, propolisovou tinkturu a přírodní konzervant.


Tuto mast (původně bez propolisu) jsem umíchala svému synkovi ve třech měsících, kdy lékařka vyslovila diagnózu "atopický ekzém". Za tři dny bylo po něm a už se neukázal :)

Více o léčbě zinkovou mastí v našem blogu:

https://www.fler.cz/blog/vcelarstvi-horakovi


Pro silnější léčbu kožních obtíží, zvláště pak kvasinkového původu, jsme přidali naši jemnou propolisovou tinkturu. Propolisová tinktura je totiž skvělým pomocníkem při mnohých kožních obtížích. Pomáhá při svědivosti pokožky, při plísních a některých typech lupénky, při léčbě omrzlin a spálenin, na opary. Pro své protibakteriální účinky je propolisová mast osvědčeným přípravkem při léčbě bércových vředů a zahnisaných ran. 

O propolisu: https://www.fler.cz/blog/propolis-41826


Naše zinková mast zatím pomohla kojencům i dospělým na: silné akné, opruzeniny, atopický ekzém, opary a vyrážku po ovoci.

Nově máme informaci o tom, že pomáhá skvěle i na neštovice!

Účinnými složkami jsou:

Bio bambucké máslo - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Ocení ho suchá a dehydratovaná pleť, ale to nejlepší z něj vytěží i zralá pleť.

Bio jojobový olej - má protizánětlivé účinky, dokáže hojit rány a předcházet jizvám. Je výjimečný v péči o aknózní pleť, což dokázala i rozsáhlá studie Ústavu farmakologie a toxikologie v Káhiře. Jojobový olej v pleti podporuje tvorbu kolagenu a ten je přímo odpovědný za růst nové kůže. Kolagen je nezbytný u hojení popálenin, hlubokých jizev a ran. Jojobový olej také činí kůži odolnější vůči nepříznivým vlivům a vytváří účinnou bariéru bránící dehydrataci pokožky.

Oxid zinečnatý - je přírodní pigmentový minerál ve formě bílého prášku. Je netoxický, dobře absorbován pokožkou, nedráždí ji a nevyvolává alergické reakce. Vhodný je i pro jemnou dětskou pokožku. Používá se v kosmetice pro citlivou, podrážděnou a poškozenou pleť se sklonem k akné. Urychluje hojení, předchází vzniku jizev. Pro svou schopnost absorbovat přebytečnou vlhkost, pohlcovat pachy a zabraňovat množení bakterií je vhodnou ingrediencí při výrobě deodorantů. Je také bezpečnou přísadou opalovacích přípravků, v nichž plní úlohu fyzikálního UV filtru nedráždivého pro pokožku (zabraňuje pronikání UV záření do pokožky).

Propolisová tinktura vlastní výroby - propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami ze stromů a rostlin. Má mimo jiné protizánětlivé a bolesti snižující účinky, ničí bakterie, viry a působí antimykoticky (houby, kvasinky).

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

Upozornění: Po třech týdnech užívání je vhodné udělat týdenní pauzu a dále pokračovat v léčbě. Na propolis se ve výjimečných případech může objevit alergická reakce. Doporučujeme zkusit nejdříve namazat kousek kůže a vyčkat.

Pro malé děti doporučujeme spíše naši zinkovou mast bez propolisu, příp. zakoupit klasické balení zinkové masti a vzorek zinkové masti s propolisem na nejhorší místa.

Balení: 50 ml, hliníkový kelímek. Zkušební vzorky jsou bez etikety.

Vzhledem k tomu, že v současné době nesplňujeme legislativní podmínky ČR k prodeji kosmetiky, prodáváme toto zboží jako dekoraci.

Určeno k dekoraci.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde:

https://www.fler.cz/blog/nase-cesta-k-vyrobe-prirodni-kosmetiky-40741

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.8.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Medarek
Katalogové č.: 8208256
Vloženo: 29.1.2017
Menu
--