Domů Prodané zboží prodejce MonikaAn Bižu náušnice ? Dračí achát 10mm modrý

                                     ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ

Mechanické náušnice z přírodního dobarveného minerálu achát dračí krve kulička 10mm v bižuterijním kovu stříbrné barvy. Cca výška 29,0 mm, šířka 15,0 mm. Možnost náramku, přívěsku či náhrdelníku s tímto minerálem stačí napsat.

                                     ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ

~~~~ Už i starověcí Egypťané a Římané používali sílu minerálů na odstranění nejrůznějších neduhů. Je třeba ale říci, že pokud v těchto kamenech skutečně je nějaká pozitivní síla, zřejmě nikdy nebude měřitelná a nebude možné ji dokázat. Záleží na Vaší víře. ~~~~      

ღAchát je kamenem rovnováhy, sebedůvěry a odvahy.
Vlastnosti a účinky achátu:
Obnovuje tělesnou energii. Jde o velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Pomáhá nám zbavit se negativních emocí jako je zahořklost, zloba, napětí i citové zklamání. Stabilizuje naši auru a chrání nás před stresem. Achát je výborný ochranný kámen pro malé děti. Posiluje rozhodování, odvahu a upřímnost sám k sobě, lásku i odvahu k hledání lásky nové. Pomáhá při citových zklamáních.                  

VHODNÉ PRO ZNAMENÍ: 

Býk - 21. 4. až 21. 5., Štír 24. 10. až 22. 11.

Čakra: základní

Očista: opláchněte pod proudem vlažné vody, poté nabijte libovolně dlouho na přímém slunci

ღღKřišťálu je tradováno že je kamenem kamenů. Dodává energii, čiští a chrání.. Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Pomáhá se sebezdokonalováním, samostatností, vytvalostí. Je to univerzální krystal, který zesiluje energii a dále ji uvolňuje a reguluje, aby dosáhl harmonie. Působí na všechny neduhy. Je to energetický posilovač, čistič, harmonizující kámen. Chrání auru proti negativním vlivům z okolí. Projasňuje mysl, zvyšuje sebevědomí, nabíjí novou energií, zklidňuje. 

ღ VHODNÉ PRO ZNAMENÍ: Lev 23. 7. až 22. 8. , Kozoroh 22. 12. až 20. 1, Vodnář 21. 1. až 20. 2.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.8.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: MonikaAn
Katalogové č.: 11313117
Vloženo: 14.3.2020
Menu
--