Domů Prodané zboží prodejce v.komanova Buddha_Achát_Howlit

Achát

Kámen rovnováhy, sebedůvěry a odvahy

Achát je jedním z nejvíce stálých kamenů. Jeho účinky nejsou tak rychlé, ale o to trvalejší a stálejší. V duševní rovině napomáhá k tomu, aby člověk přijímal sám sebe, a tím zvyšuje sebedůvěru a upřímnost. Posiluje soustředění a odvahu k rozhodování se a podnikání kroků. Zároveň dodává i odvahu být upřímný sám k sobě. Udržuje v rovnováze síly Jing a Jang. Vrstvy achátu vynášejí na světlo dosud ukryté informace, které narušují naší pohodu. Pomáhá tyto informace zpracovat, třídit a zužitkovat tak, abychom se vyvarovali opakovaných chyb a mohli růst.

Achát otevírá mysl a pomáhá překonávat zahořklost a negativní pocity. Pomáhá při citových zklamáních, navozuje pocit bezpečí, jistoty. Odstraňuje vnitřní napětí, navozuje pocity bezpečí a klidu. Posiluje naší schopnost milovat a pomáhá nám novou lásku najít. Posiluje vztahy s bližními (hlavně lásku mezi rodiči a dětmi). Je to kámen vhodný i pro děti.

Nejvíce posilní osoby ve znamení blížence, raka, panny, ryby, střelce, lev, váhy

Howlite/magnezit

Je symbolem klidu, uvolnění, léčení, meditace a harmonie

Přijímáním věcí takových, jaké jsou, dodává rovnováhu a harmonii duši i tělu. Činí nás odolnějšími a vnímavějšími – dokážeme lépe rozeznat klamy a intriky. Nenechá do naší aury vstoupit negativní energii druhých. Probouzí lásku sami k sobě a otevírá srdeční čakru. „V SRDCI JE KLÍČ JE ŠTĚSTÍ“, proto je důležité nejdříve poznat své srdce (co chci, nechci, co mě naplňuje,…). Otevírá cestu poznání sebe samého. Tato cesta je schopna přinést hluboký klid a naprosté uvolnění, které nenechá jen tak něčím narušit. Pomáhá pozorovat, prociťovat, zkoumat. Pochopením sebe samotného můžeme teprve tolerovat a pochopit vše kolem nás. To vytváří mír mezi námi a okolním světem. Pocit naprostého uvolnění, harmonie. Podporuje odolnost vůči emocionálnímu stresu. Je vhodný pro nervozní, přecitlivělé a ustrašené jedince.

Všeobecně je vhodný pro všechny znamená zvěrokruhu, ale nejvíce posilní raky, vodnáře a váhy, blížence

Barva: meruňková, stříbrná

Průměr minerálu: 8mm

Náramek bude přizpůsoben průměru zápěstí.

Navléknuto na pružném vlákně.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
220 Kč
Prodáno 22.1.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: v.komanova
Katalogové č.: 10895630
Vloženo: 24.9.2019
Menu
--