Domů Prodané zboží prodejce MANIOLA Bylinná koupel LÁSKOMILKA - povzbuzující

Složení: maliník, jahodník, černý rybíz, růže.

Návod k použití: Před použitím pytlík s bylinkami promněte. Při napouštění vany zavěste provázek na vodovodní kohoutek a nechte horkou vodu protékat bylinnou směsí. Bylinky louhujte ve vodě po celou dobu koupele (15-20 minut). Bylinný pytlík můžete využít také jako houbu na mytí a peeling.

Růže jako symbol lásky! Egyptská královna Kleopatra vystlala pro Marka Antonia hodovní místnost po kolena růžovými květy. Růže má antiseptický, povzbuzující účinek. Její účinky na pleť jsou zjemňující, zklidňující a velmi šetrné. Vhodná pro zklidnění pokožky, na suchou, citlivou nebo stárnoucí pleť. Snižuje krevní tlak, zlepšuje krevní oběh. V listech maliníku najdeme především třísloviny, látky, které dokážou vytvořit ochranný film na kůži a bránit tak pronikání škodlivin či vysušování. Mají také tonizující (posilující a stahující) účinek na svaly a cévy. Jahodník se doporučuje například při prochladnutí, bolení hlavy, nervové slabosti či hemeroidech. Charakteristickou vůni černého rybízu způsobuje hlavně přítomnost éterických silic. Vyznačuje se obsahem flavonoidů, antioxidantů a vitamínem C.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.11.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: MANIOLA
Katalogové č.: 2997120
Vloženo: 31.8.2012
Menu
--